MónTerrassa
Duel de pallasses espectacular per tancar la temporada del CAET
  • CA
Pepa Plana i Noël Olivé, un duo de pallasses
Pepa Plana i Noël Olivé, un duo de pallasses | CAET

!--akiadsense-->

Aquest cap de setmana el CAET – Centre d’Arts Escèniques de Terrassa finalitza la seva temporada d’espectacles gener-juny amb Veus que no veus, l’obra protagonitzada per la Premi Nacional de Cultura 2014 Pepa Plana i l’actriu Noël Olivé. Un duo de pallasses meravellós sota la direcció de Joan Arqué. Serà aquest dissabte 30 de novembre a les 20h al Teatre Alegria de Terrassa.

A partir dels anomenats números clàssics de pallassos, ara algú hi posés la versió en femení. Com canvien i quin significat agafen quan els interpreten dues pallasses en compte de dos pallassos? La companyia, que sempre ha reivindicat la figura de la pallassa en un món majoritàriament masculí, principalment en el marc dels pallassos teatrals, ara vol entrar en els números clàssics més circenses amb la intenció d’embolicar-los dins una història. En un moment on el paper de la dona a les arts escèniques esta sota la atenta mirada de l’opinió pública, la companyia vol recordar que “els patis de butaques majoritàriament estan ocupats per dones, per tant ja va sent hora que es tingui present”.

Sinopsi

Veus que no veus presenta la versió femenina de les anomenades “entrades clàssiques”, els números que inicien un espectacle o enllacen escenes. Per una banda, i com a pallassa augusta, la Pepa Plana. Per l’altra, en el rol de pallassa blanca, la Noël Olivé. Com canvien i quin significat prenen quan els interpreten dues pallasses en comptes de dos pallassos? La companyia Pepa Plana sempre ha reivindicat la figura de la pallassa i ara presenta els números circenses més clàssics. Es tracta de riure? Sí, però no només d’això, sinó de parlar, jugar i, potser, mossegar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa