MónTerrassa
El Drac Baluk i els Diables de Ca n’Aurell celebren la Canaurellada
  • CA

La colla del Drac Baluk Astharot i Diables de Ca n’Aurell, que enguany celebra el seu 25è Aniversari, organitza el dissabte 26 de maig, dins de la festa que ells anomenen la Canaurellada, la 2a Trobada de Tabalers del Vallès i la seva 2a Trobada de Bestiari, que es celebraren en el marc de la Festa Major de Ca n’Aurell.

Hi haurà dos actes principals, el primer serà la cercavila de Tabals Tradicionals a les 18:45h, amb les entitats de l’agrupació de Tabalers del Vallès. Comptarem amb els tabalers de Diables de Granollers, Encendraires de les Franqueses, Bocs de Sant Antoni de Vilamajor, Ball de Diables de Caldes, Ball de Diables de Sabadell, Diables de Montornès, Diables de Cardedeu, Front Diabòlic de La Garriga, Diables de la Vall del Tenes, Ball de Diables de Bigues i Riells i Drac Baluk Astharot i Diables de Ca n’Aurell de Terrassa.

El segon acte serà el correfoc, a partir de les deu i mitja de la nit la Plaça del Tint s’iniciarà el foc amb les Besties, i que comptarà, a més dels amfitrions, amb el Drac de Terrassa, l’Au Fenix de la Pobla de Mafumet, el Bitxo del Torrent Mitger de Terrassa, i el Drac de Canyelles. La cercavila de Tabalers recorrerà els carrers del Ca n’Aurell, passant pel costat del Parc de Sant Jordi, fins a arribar a la Plaça del Tint. Allà es realitzaran lluïments de cada colla, enllaçant amb La Trobada de Bestiari que començarà a dos quarts de vuit de la tarda a la Plaça del Tint, amb una plantada on es podran veure les bèsties que participaran de la diada on estaran exposades fins a l’inici del correfoc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa