MónTerrassa
El Drac Baluk accepta la dimissió del membre acusat d’agressions masclistes
  • CA

L’Associacio Juvenil Drac Baluk Astharot i Diables de Ca n’Aurell ha emès un comunicat en què afirma que després d’estudiar i valorar les informacions aparegudes en el comunicat conjunt d’Arran i Rudes Rebels la setmana passada, han acceptat la dimissió de la persona acusada d’agressions masclistes. També s’ha decidit apartar-lo de l’espai de l’entitat fins que “completi les formacions professionals a les quals s’ha acollit, i l’assemblea de l’entitat aprovi la seva reincorporació”.

Des de l’entitat manifesten que aquesta decisió s’ha pres de “manera conjunta en una reunió oberta a totes les persones de l’entitat, i de mutu acord, també, amb la persona acusada”. Així mateix, anuncien que s’ha iniciat la constitució d’una Comissió Reglamentària que investigarà l’afer i les acusacions a fons, “i determinarà les properes accions a prendre, si s’escau”.

Des de Drac Baluk i Diables de Ca n’Aurell manifesten el seu “compromís contra tota forma de violència masclista i lluita feminista” i subratllen que s’està treballant amb altres entitats no només per tractar aquest cas sinó també per prevenir-ne de nous. Tanmateix, reiteren el seu “malestar” per com s’ha gestionat aquest afer per part de les dues entitats acusadores, “amb una manifesta falta de comunicació” i lamenten que Arran i Rudes Rebels “ens hagin denegat tota mena de contacte”. “Funcionar a base de comunicats amb greus acusacions i atacs directes al si de l’entitat com a conjunt, atempta greument contra els valors associatius i menysté la feina que fan les entitat”, sentencien.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa