MónTerrassa
Dos germans de Terrassa, en el musical de “Billy Elliot”
  • CA

El musical “Billy Elliot ja es pot veure al Teatre Victòria de Barcelona, i arriba amb dos germans de Terrassa al repartiment de nens actors que hi participen. Es tracta de Noah i Alan Arroyo Bravo, d’11 i 7 anys, respectivament. El gran interpreta al paper del personatge Michael, mentre que el petit és un dels intèrprets de Tiny. No actuen cada dia, ja que cadascun dels rols protagonitzats per infants compta amb cinc o sis nens/es que els donen vida. “És la primera vegada que actuen en un espectacle professional”, ha explicat la seva mare, Ana, a Món Terrassa, “s’han estrenat en gran”.

En Noah i Alan han arribat fins aquí després de passar diversos càstings. La il·lusió de poder participar en un espectacle d’aquestes característiques és màxima. “Estan molt feliços, moltíssim”, subratlla la seva progenitora, que afegeix que la il·lusió és compartida i d’intensitat similar en els dos germans. I no volen que l’experiència s’acabi aquí. “Els dos tenen molt clar que volen formar-se per continuar al teatre i en els musicals”, afirma.

Sens dubte, perquè l’obra dirigida per David Serrano i Stephen Daldry (aquest últim director també de la famosa i multipremiada pel·lícula de l’any 2000) no ha parat de recollir èxits en les onze temporades que ha estat a Londres, quatre a Broadway i tres a Madrid. El Victòria acull aquest musical que compta amb una banda sonora espectacular composta per Elton John. Es podrà veure fins al 13 de març, i és un espectacle recomanat a partir dels 8 anys (des dels organitzadors informen que el muntatge inclou un llenguatge que algunes persones poden considerar inadequat per a nens).

Per aquells que no saben de què va Billy Elliot o vulguin recordar-ne l’argument, una petita sinopsi:

El musical narra la història del jove Billy, nascut en una ciutat del nord d’Anglaterra en la qual els homes practiquen la boxa i treballen a la mina. Cap d’ells balla ni alberga ambicions de presentar-se a la Royal Ballet School. Però Billy és diferent. Criat per un pare vidu, sense l’afecte d’una mare, a Billy no li agrada la boxa però està captivat per la gràcia i la meravella del ballet. Amb fèrria determinació lluitarà per a aconseguir els seus somnis, retornant la unió a la seva família i la fe a una comunitat devastada pel convuls final de la indústria minera britànica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa