No ha estat una sorpresa. Almenys no del tot. Aquest dissabte, Faktoria d’Arts s’acomiada després de 22 anys sent una de les sales de referència de tot el Vallès. A finals de novembre ja es va donar a conèixer que la directiva, encapçalada per Juan Antonio Pérez, havia decidit entrar de forma voluntària en un concurs de creditors amb l’objectiu de trobar un nou gestor que pogués fer front a un passiu acumulat de més de 500 mil euros i que alhora assegurés la continuïtat dels seus nou treballadors.

En un comunicat a la pàgina de Facebook de la sala, els seus responsables han deixat el següent missatge en què volen agraïr aquests 22 anys i exposen el futur del local:

“Amb llàgrimes els ulls us confirmem que aquest dissabte ens acomiadem de Faktoria d’Arts… han sigut 22 anys maravellosos de alegria i rialles, però ara toca explorar nous horitzons. No patiu, els concerts els seguirem programant nosaltres (Joan i Anna) amb mes dedicació que mai, ja que només ens haurem de preocupar de la música en viu, que és el que més bé sabem fer. La discoteca passa al gran Kike Torrijos, que la inaugura un altre cop el dia 4 de Febrer com a The Street Music. Però ens despedim amb un gran BANG, festa boja aquest dissabte a partir de les 12. Us volem veure tots alla! Salut i Rock n’ Roll, Faktoria per sempre!”

El concurs de creditors havia de ser un tràmit que no repercutís en la gestió diària de la sala, i així ha estat. Els seus clients han vist com Faktoria es mantenia oberta durant les festes nadalenques i com aquest gener seguia oferint concerts. Fins aquest dissabte. Aquest dissabte serà el darrer concert que tindrà lloc al local sota el nom de Faktoria d’Arts.

No obstant, cal dir que la mateixa pàgina de Facebook ja anuncia fins a tres concerts programats per el proper mes de febrer: Ramon Mirabet (10 de febrer), Los Maleantes (11 de febrer) i Orquestra Mondragón (17 de febrer) o D’Callaos (18 de febrer). Així doncs, la música en directe continua assegurada en el local de la Rasa i la discoteca també, ara sota el nom de The Street Music.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Nostàlgic a gener 19, 2017 | 12:20
    Nostàlgic gener 19, 2017 | 12:20
    Esperem que els nous propietaris mantinguin el nivell. Grans nits a Faktoria!

Nou comentari

Comparteix