MónTerrassa
Doctor Prats presenta el seu quart disc, “Pel cantó bo”

La banda de Terrassa Doctor Prats ha presentat aquest dijous al vespre el seu darrer treball discogràfic: Pel cantó bo (Música Global, 2022). Es tracta del seu quart àlbum i arriba després de gairebé quatre anys de la publicació de l’anterior, Venim de lluny (Música Global, 2018). El grup ha donat la bona nova a través de les xarxes socials on ha aprofitat per fer un Live explicant com havia estat el procés de creació. El concert de presentació serà el pròxim 5 de maig a la sala Razzmatazz de Barcelona dins del Festival Strenes.

“Pel cantó bo” es tracta d’un àlbum que compta amb un total de dotze cançons (35 minuts de durada), on trobem peces com ara “14 de març”, “A poc a poc”, o “La fredigora”. A més, compta amb una cançó compartida amb el grup de moda Stay Homas, “Seguirem ballant”, del qual n’és component Guillem Boltó. Justament, el trombonista rubinenc va fer oficial el seu comiat de Doctor Prats a principis del mes d’abril, ja que anunciava que passava a centrar-se plenament en el nou projecte musical.

En aquest nou disc sorprèn per la seva gran diversitat d’estils musicals, on hi podem trobar des de la música llatina al reggae, sense deixar de banda el pop o fins i tot pinzellades de hard rock. Amb aquest nou treball, Doctor Prats vol fer un pas endavant en el seu creixement professional i “explorar nous horitzons sonors”, això sí sense perdre allò que els fa identificatius. Expliquen doncs que és un disc més “madur i sense complexos”.

A Terrassa, els vam poder veure en directe no fa pas tant. A la Festa Major de 2021 van ser un dels grups estrella, on van aconseguir fer vibrar l’Estadi Olímpic de Terrassa. En aquella ocasió es tracta d’un dels concerts dins del Tour “Massa bé”, l’anterior disc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa