MónTerrassa
El DJ Robin Schulz estrena nou videoclip gravat a Terrassa
  • CA

Terrassa ha estat l’escenari d’un videoclip del DJ i productor alemany Robin Schulz, estrenat aquest passat divendres 12 de novembre a les plataformes. Els fans del Schulz han pogut apreciar com en el nou videoclip de la cançó “Young Right Now“, juntament amb Dennis Lloyd, apareixen escenes gravades a la ciutat de Terrassa.

L’escenari terrassenc del videoclip ha estat exactament el pàrquing del Club Egara. En aquesta zona s’hi han gravat les escenes on es poden veure diversos vehicles fent “trompos”, és a dir, fent girs en el seu propi patí. Les escenes gravades a Terrassa es van rodar de nit i son fosques, pel que es fa difícil de conéixer la ubicació, però al minut 1:55 del vídeo es pot veure i distingir clarament el pàrquing del Club Egara. Aquestes escenes es van gravar el dilluns 8 de novembre, quatre dies abans de l’estrena del videoclip. A més a més, el videoclip també a gravar escenes a Barcelona i a alguns indrets de França.

El vídeo de la cançó ja compta amb més de 442.000 visualitzacions des del dia de la seva estrena. La lletra parla sobre el que és ser jove actualment, una lletra que el DJ Schulz i el cantant Dennis Lloyd han volgut plasmar en el videoclip.

Robin Schulz

Robin Schulz és un DJ i productor de música electrònica alemany. Va néixer a Osnabrück l’any 1987, i de ben petit va començar a experimentar amb la música. Als 17 anys va iniciar la seva carrera professional i ràpidament va captar l’atenció de la indústria musical alemanya amb els seus remix que publicava a la plataforma SoundCloud. Va ser a partir de l’any 2014 quan va saltar a la fama amb el remix de la cançó “Waves” de l’artista Mr. Probz. Poc a poc, les seves cançons s’han anat expandint per la resta d’Europa i per tot el món, convertint-se en un dels DJ alemanys més reconeguts del planeta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa