MónTerrassa
Dissabte de Carnestoltes a Terrassa amb els Gegants Bojos
  • CA

Aquest any no hi haurà la tradicional festa oficial de Carnestoltes, però Terrassa no es quedarà sense rua, encara que sigui una proposta una mica diferent. Aquesta és la idea que tenen en ment els Gegants Bojos de Terrassa que han volgut organitzar una cercavila alternativa aquest dissabte, 26 de febrer, pels carrers del Centre de la ciutat. A més, aquesta iniciativa tindrà un valor afegit perquè també servirà per presentar una nou element del bestiari terrassenc: el Vernardo, una figura molt vinculada al Rei Carnestoltes de Terrassa i que es caracteritza per ser “molt transgressora i envoltada de molta polèmica”.

L’acte començarà a les 18 h al Vapor Ventalló on es farà una plantada amb diferents figures, un bon moment per xafardejar i poder veure-les més de prop i en detall. Cap a tres quarts de set, serà el moment de la presentació d’en Vernardo. A les 19 h començarà la cercavila que comptarà amb dues parades perquè les colles puguin fer els balls de lluïment. L’itinerari que seguirà la rua s’iniciarà a la mateixa plaça Vapor Ventalló, per continuar per Sant Pere, Raval de Montserrat (parada), de la Unió, Major, plaça Vella (parada), de l’Església, Portal Nou, plaça del Comte Guifré i Plaça Nova.

A partir de tres quarts de nou del vespre s’obrirà el servei de barra (només pagament amb efectiu) per anar fent boca de cara a les nou del vespre, moment en què començarà la música en directe gràcies a Syntema Sound Systema. A més, hi haurà els darrers lluïments de les colles geganteres que han participat i Sound System on es posarà musica fusió electropopular un remix de cançons tradicionals de cultura popular.

Aquesta jornada festiva compta amb la participació de la colla El Farras dels Blaus de Granollers, els Gegants de Sr. X, Diables de Terrassa, Diables de Sant Pere Nord, Gegants Bojos de Terrassa i Syntema Sound Systema. A més de la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa