MónTerrassa
La Seu d’Ègara és la protagonista del 2n Conte Gegant a Terrassa
  • CA
Escape Room de Les ànimes perdudes
Escape Room de Les ànimes perdudes | La Finestra Stories&Co

!--akiadsense-->

Aquest dissabte, tindrà lloc la segona edició del Conte Gegant de la Seu d’Ègara. A partir de les 10 i fins les 13h, nens i nenes podran inventar-se la seva pròpia història sobre les Esglésies de Sant Pere. Quatre il·lustradors professionals s’encarregaran d’il·lustrar les històries dels petits, construint així, entre tots, un llibre Gegant de la Seu que podrà ser consultat a la Biblioteca Central de Terrassa. Els infants de totes les edats hi estan convidats, és un acte gratuït que també comptarà amb la participació de la Crisspeta, reconeguda conta contes de la nostra ciutat, així com, de monitors que ajudaran als petits “cuentistes” a desenvolupar les seves històries.

Una escape room

I el pròxim dissabte 9 de novembre, a l’església de Sant Miquel, hi havia previst un escape room adreçat a nois i noies de 12 a 18 anys. De les 20h a les 22h, La Finestra Stories&Co convida a participar en una Escape Room dins la capella de Sant Miquel. Els visitants jugaran en grups de 5 o 6 persones. Aquesta activitat requereix d’inscripció prèvia a través de la web de la Finestra (www.lafinestrastories.com) i té un cost de 6€ per persona. Les places són limitades.

Un dels objectius principals segons expliquen els organitzadors és “apropar el conjunt monumental als més petits i joves de la ciutat”, però en segona línia hi ha un altra objectiu més proper encara: “recuperar les tradicions del dia dels morts que es feien aquí a casa nostra“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa