MónTerrassa
Arriba el plat fort del Festival Didó a Terrassa
  • CA

Aquest diumenge es posa fi a la sisena edició del Festival Didó a Terrassa, l’únic festival de titelles amb música en viu de tot l’estat. Hauran estat prop de deu dies on els terrassencs hauran pogut d’una desena d’espectacles on les titelles i la música n’ha estat l’autèntica protagonista. Amb la majoria d’actes que han aconseguit exhaurir les entrades, es pot dir que ha estat realment un èxit. Al cap de setmana, comptarà amb fins a cinc propostes de diferents companyies, des de tallers fins a espectacles més tradicionals.

Un dels espectacles que encara es poden aconseguir entrades (clicant aquí) és Andròmines, la nova creació de la companyia Samfaina de Colors. Tindrà lloc aquest diumenge, 19 de setembre, a les dotze del migdia al Teatre Principal. I aposta per una posada en escena conceptual i crea una atmosfera sonora que permet a l’espectador sentir i emmirallar-se en els records de la seva infantesa. Samfaina de Colors, pensada per a un públic major de 3 anys, relata l’experiència d’una jove que puja a les golfes de casa seva i descobreix les seves joguines de quan era petita, transportant-la a aquella època feliç. Samfaina de Colors la conformen els sabadellencs Mirna Vilavís i Xavi Múrica que van crear-la al 1988 am l’objectiu d’oferir espectacles de qualitat per a tots els públics, sempre amb un caràcter interdisciplinar. Des d’aleshores, han pujat sobre els escenaris més d’una vintena d’espectacles musicals, han enregistrat nou CD i han tingut més de dos milions i mig d’espectadors.

L’altre espectacle que també encara resta obert a la compra d’entrades (clicant aquí) és Indonèsia en ombres: el concert, un viatge exòtic a la cultura d’Indonèsia: els seus paisatges, les seves històries, i la seva música. Serà dissabte a les sis de la tarda al Teatre Principal, a càrrec de la companyia Gecko con Botas & Gamelan Penempaan Guntur. A través de diverses tècniques d’ombres en Damián i la Clementina ens expliquen tres contes tradicionals de diferents illes d’aquest país: Bali, Java y Papua.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa