El meu germà persegueix dinosaures

El meu germà persegueix dinosaures | Cedida

L’Ajuntament i l’Acadèmia del Cinema Català portaran des d’aquest divendres a Terrassa el Cicle Gaudí, un circuit estable de cinema català que vol apropar als espectadors i les espectadores el cinema produït a Catalunya. A Terrassa, el projecte s’emmarca dins el programa de Cultura al Territori impulsat pel Servei de Cultura municipal amb el suport de Projectes Audiovisuals de l’Ajuntament i la col·laboració de l’Associació de Veïns i Veïnes del Barri d’Ègara i del Grup de Dones d’Ègara.

L’objectiu d’aquest projecte, al marge d’ampliar l’oferta cultural existent i reforçar els vincles de la ciutat amb el món del cinema, com a Ciutat Creativa del Cinema de la Unesco, és el d’apropar el cinema català al territori, a nous espectadors i espectadores, obrint un espai de la ciutat com el barri d’Ègara, i convertint-lo en un pol de generació d’oferta cultural de la mà dels mateixos agents del territori, que s’han implicat en aquest projecte des dels seus inicis. Amb aquesta iniciativa, el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa vol seguir treballant en la línia de fer arribar una oferta cultural professional i de qualitat arreu del territori tal i com ja s’ha fet amb la darrera edició del TNT o amb projectes com el Rock’In.

D’aquesta forma, el darrer divendres de cada mes i fins al pròxim mes de desembre es projectaran un total de tres destacades pel·lícules catalanes:

• Divendres 23 d’Octubre a les 21 h: El meu germà persegueix dinosaures, de Stefano Cipani

• Divendres 20 de novembre a les 21 h: La Boda de Rosa, d’Iciar Bollaín

• Divendres 18 de desembre a les 21 h: Las niñas, de Pilar Palomero

Les projeccions es duran a terme a la sala polivalent de l’Escola Nova Electra, gràcies a la col·laboració de la direcció del centre i de l’Associació de Mares i Pares de l’escola. En algunes de les sessions és prevista l’assistència de part de l’equip de la pel·lícula que participarà en un petit col·loqui amb les persones assistents.

A la projecció d’aquest divendres d’El meu germà persegueix dinosaures, de Stefano Cipani, assistirà la regidora de Cultura, Rosa Boladeras. L’entrada tindrà un cost de 4,50 euros i es posaran a disposició del públic diferents promocions que poden contribuir a reduir el preu final de les entrades. La taquilla aconseguida amb aquestes projeccions es destinarà íntegrament a projectes socials al barri d’Ègara. Per complir amb totes les mesures de prevenció i seguretat, l’aforament màxim de la sala serà del 50 per cent de la seva capacitat i cal fer reserva prèvia a través del correu electrònic egaracine@gmail.com.

Aquest estiu, l’acord entre l’Ajuntament de Terrassa i l’Acadèmia del Cinema Català va permetre incloure tres de les pel·lícules del Cicle Gaudí a la programació del Fem Estiu! 2020 i projectar-les al pati de l’Associació de Veïns i Veïnes del Barri d’Ègara. Ara, el projecte fa un pas més amb la projecció de tres nous títols fins al pròxim mes de desembre i amb l’objectiu de mantenir una programació estable de cinema al territori al llarg de tot l’any.

Nou comentari