MónTerrassa
Cap de setmana de dansa a La Factoria Cultural

Aquest cap de setmana, La Factoria Cultural s’omplirà amb dos espectacles ben diferents però amb un denominador comú: la dansa. Per una banda, el grup de dansa i percussió Mayumana aterra amb Currents, un espectacle 100% elèctric, ple de moviment i ritme, que aprofita diferents superfícies i objectes (els cubells d’escombraries potser en són els més característics) per generar un so i un espectacle molt particular. Currents es podrà veure aquest diumenge 14 de novembre en dues sessions, a les 17h i a les 20h.

Mayumana va néixer a l’estat d’Israel ara fa 25 anys, i segons informa la mateixa companyia, amb aquest darrer treball s’ha volgut inspirar en la disputa històrica que van mantenir els inventors Edison (creador del corrent continu) i Tesla (corrent altern). Un moment de la història en què l’energia elèctrica encara estava en un punt entremig entre màgia i ciència.

Les dades
Mayumana · Currents
Dia i hora: Diumenge 14 d’octubre, a les 17h i a les 20h
Preu: 28-33€
Lloc: Factoria Cultural de Terrassa. Rambla d’Ègara, 340
Durada: 80 min
Més informació

Agnès Letestu i Vincent Chaillet porten una peça sobre l’amor cortès a la Factoria Cultural de Terrassa | Patrick Fischer

De l’altra banda, les estrelles de l’Òpera de París, Agnès Letestu i Vincent Chaillet porten una peça sobre l’amor cortès a la Factoria Cultural de Terrassa. Es tracta de Le Jazer d’Aliénor en el qual s’hi troba encarnat el triangle amorós entre el rei, la dama i el trobador, interpretat pels ballarins Vincent Chaillet i Agnès Letestu i l’actor Harold Crouzet. Una peça coreogràfica d’Alain Marty que posa èmfasi en el rol que tenia la dona en l’amor cortès. L’espectacle tindrà lloc el dissabte 13 de novembre, a la Factoria Cultural de Terrassa.

La història d’Elionor d’Aquitània és el fil conductor d’aquesta coreografia protagonitzada l’etoile del Ballet de l’Òpera de París, Agnès Letestu, que tracta sobre el joc d’elevació mútua entre la dama i el trobador en la civilització de les corts feudals d’Europa. Una peça coreogràfica que compta també amb el primer ballarí de l’Òpera de París Vincent Chaillet en el paper de Rei d’Anglaterra, l’actor Harold Crouzet, en el rol de trobador, i la música de la viola de gamba en directe interpretada per Albertin de Ventadour.

Les dades
Le Jazer d’Aliénor
Dia: Dissabte 13 de novembre, a les 20h
Preu: 22-28€
Durada: 75 min
Més informació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa