MónTerrassa
La creativitat i el talent de Terrassa, presents al Festival Límbic
  • CA

El talent i la creativitat de Terrassa estaran presents al Festival Límbic d’Òmnium Cultural que se celebrarà a la nostra ciutat aquest 27 i 28 de maig. Col·lectius d’artistes locals com El Corralito, Tub d’Assaig 7,70, la Casa de la música de Terrassa, Terrassa Walls, la Llibreria Synusia, Minyons de Terrassa i el Premi de Poesia Marta Pessarrodona del Festival Elixir participen en la programació de manera col·laborativa i en xarxa, per donar altaveu a artistes i creadors de Terrassa.

Un dels projectes terrassencs que hi seran presents és Ariox i Galgo Lento, dos joves destacats del pop de butxaca que narren situacions quotidianes i precàries dels post adolescents d’avui en dia. També hi seran Adelaida i el seu concert oníric i introspectiu; o Antònia Vicens, guanyadora del Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, que recitarà al costat d’alguns poetes vinculats a la ciutat de Terrassa, com Cecília Navarro, Marta Serra i Juma Barratxina; també Dj Set de Soto o Meritxell de Soto, que plantejarà una passejada auditiva des de la música electrònica fins la música folklòrica, reflexionant com l’esperit de la tradició oral i popular es manté al llarg de la història prenent mil formes diferents.

Tallers i art conceptual

Al llarg d’aquesta setmana, els artistes Werens i Annaovni de Terrassa Walls, han activat una acció mural al Pont del Gall, al parc de Vallparadís, de grafit i pintura mural. L’Escola de Circ terrassenca, Tub d’Assaig, oferirà un taller de circ familiar i la Casa de Música de Terrassa oferirà un taller de hip hop crític. El Festival Límbic també acollirà una proposta d’art conceptual ‘Housing bubble and the art scene’, que vol ser una crítica al món immobiliari, projectada per l’artista Marc Serra.

A més, la Llibreria Synusia celebrarà una fira de llibres i la colla castellera dels Minyons de Terrassa commemorarà la primera gran diada del calendari casteller (la Diada del Patrimoni), amb la intenció d’unir el patrimoni històric de la ciutat amb els castells (declarats per la UNESCO com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat). 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa