MónTerrassa
La Covid-19 obliga a suspendre la V Revetlla Popular de Sant Joan
  • CA
La revetlla popular de l'any passat
La revetlla popular de l’any passat | La Xemeneia

!--akiadsense-->

La situació sanitària excepcional que estem vivint està obligant a suspendre o ajornar moltes de les celebracions previstes en els darrres mesos. La darrera a anunciar que no es podrà realitzar ha estat la V Revetlla Popular de Sant Joan, organitzada per La Xemeneia i Òmnium Cultural Terrassa. La Font de l’Apotecari no podrà gaudir enguany del tradicional sopar de germanor, música i petards.

En un comunicat conjunt de les entitats organitzadores manifesten que no es podrà celebrar la festa però que animen a la ciutadania a “baixar al carrer per a celebrar la Revetlla i fer-vos vostres les places i carrers de la ciutat amb les persones que us estimeu, sempre amb precaució i seguint les recomanacions sanitàries”.

Tot i això, subratllen que sí que arribarà la Flama del Canigó a Terrassa, símbol de la nit de Sant Joan i de la unió dels Països Catalans. El dimarts 23 de juny, a dos quarts de sis de la tarda, el Club Ciclista de Castellbisbal portarà la flama fins a l’atri de l’Ajuntament, al Raval de Montserrat, on es farà la rebuda institucional i es llegirà el manifest de la Flama del Canigó del 2020. Les persones que ho vulguin també podran aprofitar per anar-hi a buscar la flama del Canigó i que cap revetlla es quedi sense flama.

“Fem que el foc de Sant Joan, aquest any més metafòric que mai, no s’apagui, i l’any que ve ens retrobem amb una festa més gran i per fer una foguera encara més alta!”, conclouen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa