MónTerrassa
El Corralito celebra la Qlectiva XXIII amb “especial il·lusió”

El Centre de Creació Artística El Corralito celebra una nova edició del cicle d’exposicions Qlectiva, enguany amb “especial il·lusió”. La Qlectiva XXIII neix d’una simbiosi entre dues de les artistes que es coneixen a l’entitat, i desenvolupen un projecte juntes, i també presentaran la seva proposta individual. L’exposició tindrà lloc aquest divendres 21 d’octubre de 19h a 21:30h al local de l’entitat, al carrer Sant Leopold, 63, local 1.

L’equip del Corralito tindrà una exposició de les artistes residents de la segona temporada de 2022. Mireia Juanals, artista multidisciplinar, Paula Garzón (Aveadora), artista audiovisual Colombiana i, Andrea Domingo, que treballa en diversos projectes relacionats amb la dansa i les arts visuals, seran les protagonistes de l’exposició. L’acte és gratuït i obert a tothom.

Un exposició de projectes conjunts i individuals

La peça titulada “Puntos de encuentro” és el projecte que duen a terme conjuntament Garzón i Domingo, on s’utilitza el dibuix en moviment per crear il·lusions de lo invisible, les accions que el cos de la ballarina executa, pero son imperceptibles a l’ull. Juanals, presenta “Fragmentos de una Loca“, una peça que proposa una immersió fragmentat univers de la salut mental. “Fragmentos de una Loca” poetitza el brot psicòtic com un procés de mort i renaixement davant de la recerca d’una perfecció il·lusòria.

Més sobre el cicle d’exposicions Qlectiva

La Qlectiva és un cicle d’exposicions itinerants enfocat a la difusió i promoció de la creació contemporània jove de les artistes, col·lectius artístics i formacions musicals de la ciutat de Terrassa i la província de Barcelona. És una plataforma paral·lela al circuit institucional d’exposicions, activa des de 2016 i enfocada a donar a conèixer les artistes locals i comarcals amb l’objectiu de fer xarxa artística, apropar l’art a les joves, impulsar la creació i el coneixement dels projectes locals i empoderar les joves en la creació i participació d’aquests.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa