MónTerrassa
El Coro Vell convoca el 12è Concurs de Pintura
  • CA

T.A.R. (Taller Artistes Reunits) i la Secció de Pintura de la Societat Coral Joventut Terrassenca convoca el 12è Concurs de Pintura. El certamen porta el títol de “Conreus amb bestiar”, una iniciativa de Josep Ma Permanyer (EPR). Les obres es podran presentar fins al 13 de novembre a la mateixa Secció de Pintura, de

5 a 7 de la tarda, de dilluns a dijous i seran exposades per ordre de recepció. La inauguració i l’entrega de premis serà el dissabte 21 de novembre de 2020 a les 7 de la tarda, a la seu social si les circumstàncies ho permeten, o bé per “streaming”.

L’horari per visitar l’exposició serà cada dia de 4 a 8 de la tarda a la seu del Coro, i del 23 de novembre al 17 de desembre. Hi haurà exposició virtual a la pàgina Web de l’Entitat. Els premis en metàl·lic seran: Primer Premi de 1.000 € (Fundació Privada Sant Galderic), Segon Premi de 500 € (Ajuntament de Terrassa) i Tercer Premi de 200 € (S.C. Joventut Terrassenca). Ja es pot passar per les instal·lacions a fer la inscripció i recollir les teles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa