MónTerrassa
Concurs fotogràfic a la recerca d’elements patrimonials a les carreteres catalanes
  • CA
Antic sistema de protecció lateral fet en formigó, a la carretera a la C-1415a, de Terrassa a Sentmenat
Antic sistema de protecció lateral fet en formigó, a la carretera a la C-1415a, de Terrassa a Sentmenat | Carla Gorina

!--akiadsense-->

Museu al carrer, impulsat des del mNACTEC, organitza la cinquena edició de “La fotografia del mes”, en aquesta ocasió centrada en elements patrimonials de les carreteres catalanes.

Del segle XIX ençà, és innegable la relació del traçat i les tecnologies de les carreteres amb l’evolució industrial i social de l’època. Aquests nous sistemes de transport i comunicacions van marcar i configurar un paisatge singular. Amb la modernització d’aquests sistemes a finals del segle XX, aquest paisatge és present encara, però en desús i en vies de desaparició: els rètols de senyalització, les fites, les casetes de peons caminers, l’arbrat de carreteres, els sistemes de protecció, les benzineres, etc. Aquesta edició de “La fotografia del mes” pretén inventariar-los.

Els usuaris podran enviar fotografies fins al dia 15 de setembre. Participaran automàticament en el concurs tots aquells elements rebuts fins aleshores que s’emmarquin dins la categoria esmentada.

Bases de participació

Per a participar, només cal enviar la imatge a través del formulari web o bé penjar-la a Twitter o Instagram amb l’etiqueta #museualcarrer. Si l’element s’adequa al projecte i s’incorpora al web, entrarà automàticament a participar en el concurs. En cas que l’element no entri a formar part del Museu al carrer es comunicarà via correu electrònic o missatge directe al participant.

L’element guanyador del concurs serà escollit per l’equip de Museu al carrer i es tindran en compte criteris d’originalitat, valor patrimonial i estètica de la imatge. Es comunicarà l’element guanyador, en un mínim de 5 dies hàbils després del tancament del concurs, a través de les xarxes i el web del projecte, i es contactarà via correu electrònic o missatge directe amb l’autor o autora de la imatge.

Hi haurà un únic premi per a cada edició. Per a la cinquena edició del concurs el premi serà una capsa regal Fent País. Viu, sent, comparteix!. El premi no serà bescanviable pel seu import en metàl·lic ni per cap altre premi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa