MónTerrassa
Concerts amb grups locals per posar música a Terrassa Cooperativa
  • CA
The Sappy's
The Sappy’s | The Sappy’s

!--akiadsense-->

La Casa de la Música s’ha sumat al programa Terrassa Cooperativa 2020 que va començar el 2 de novembre i que s’allargarà fins al dia 28. Així doncs, El Vapor, espai de creació musical, participarà en la celebració de dos concerts en streaming.

El dissabte 14 de novembre es podrà gaudir de l’actuació del grup Cases de la Música 2020, Anabel-Lee. La formació va nèixer del desig de quatre amics músics d’engegar un projecte en comú. El grup recupera l’estil del punk dels anys 80 per adaptar-lo al panorama actual, però també juga amb l’indie i el power pop. Fa escasses setmanes van llençar el single, “Cabezas de Cartel”, que es trobarà dins del seu àlbum debut. El concert començarà a les 19.00h de dissabte i es podrà seguir a través de la web de Terrassa Cooperativa.

El dissabte 21 de novembre serà el torn del grup matadeperenc The Sappy’s, que va rebre la Beca de Suport a la Creació 2019, atorgada per Cases de la Música. La banda està formada per quatre joves i es caracteritza per l’estil punk amb traces de rock alternatiu. A més també hi predomina la reivindicació i crítica social en les lletres dels seus temes originals. El concert començarà també a les 19.00h de dissabte i es podrà seguir a través de la web de Terrassa Cooperativa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa