MónTerrassa
Una companyia de teatre de Terrassa guanya el Festival dels Amateurs

Una companyia de Terrassa ha guanyat el Festival dels Amateurs. PAMTeatre del Casal de Sant Pere de Terrassa s’ha proclamat vencedora de la 17a Mostra de Teatre Amateur de les Franqueses del Vallès i ho ha fet gràcies a “La nit de Sant Joan”, una adaptació de l’obra de Dagoll Dagom. Amb aquest clàssic del teatre musical català, amb música de Jaume Sisa, l’equip capitanejat per Xavier Pallejà, s’ha imposat a la resta de competidors. L’enyorança de les nits de Sant Joan, amb les revetlles i la gresca, de fa unes dècades ha estat la més ben valorada per als espectadors del festival. Gràcies al seu vot s’ha endut el premi dotat amb 500 euros.

Enguany, el Festival dels Amateurs ha comptat amb 6 espectacles d’arreu de Catalunya: Santa Eulàlia de Ronçana, Figueres, Terrassa, Cassà de la Selva i les Franqueses. Només pel simple fet d’estar seleccionats i participar, les companyies ja s’han embutxacat un premi de 600 euros. La cloenda de la 17a edició del festival, aquest passat cap de setmana, va estar protagonitzada per Frec a Frec Teatre de les Franqueses que van portar dalt l’escenari l’obra de creació pròpia “Cúrcuma i xocolata”, una història que parla de les relacions de família escrita per Beti Espanyol i Emili Corral, que també la dirigeix.

Moment en què es dona a conèixer el veredicte del Festival dels Amateurs | Aj. Les Franqueses del Vallès

Una obra ja premiada

Aquest no és l’unic premi que ha rebut la companyia terrassenca PamTeatre aquest any. Ja ho va fer en la cloenda del 12è Certamen Ramon París Tàssies de teatre amateur d’Esparraguera, on la mateixa obra “La nit de Sant Joan” va guanyar els premis a millor director, per Xavier Pallejà, millor actor, per Quim Alonso, millor vestuari i el segon premi a la millor obra del festival.

Aquesta branca del grup de teatre de PamTeatre, està formada per joves de 19 a 21 anys, joves que porten més de 10 anys junts fomentant la cultura i el teatre a la ciutat de Terrassa i, en especial, al poble de Sant Pere, on anualment fan representacions a la Sala Crespi del Casal de Sant Pere de Terrassa.

Imatge promocional de la Nit de Sant Joan de PAM Teatre | Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa