MónTerrassa
Pere Arquillué trepitja el Principal de Terrassa amb una nova comèdia
  • CA

L’actor terrassenc Pere Arquillué és un dels protagonistes de la comèdia 53 diumenges, que trepitjarà aquest cap de setmana el Teatre Principal de Terrassa. Tindrà lloc aquest diumenge, 19 de desembre, a les sis de la tarda; i la funció comptarà amb un col·loqui posterior, amb els actors i un professional de la crítica, al foyer de l’equipament. És una activitat oberta i gratuïta per al públic assistent a l’espectacle.

53 diumenges és una obra de Cesc Gay (Barcelona, 1967), la seva segona incursió en el món teatral després de l’èxit aconseguit amb Els veïns de dalt. Es tracta d’una comèdia sobre les relacions familiars, i que està protagonitzada per tres germans. Acompanyen a Arquillué dalt de l’escenari els actors Cristina Plazas, Àgata Roca i Lluís Villanueva. Amb aquesta obra es tanca la temporada del Terrassa Arts Escèniques 2021.

Petita sinopsi: Tres germans han quedat per sopar i parlar del seu pare. L’home ja és gran i hi ha qui opina que no pot continuar vivint sol. Sovint es perd, s’oblida de les coses i darrerament ha agafat el mal costum d’ensenyar el penis a la veïna. El que havia de ser un agradable vespre entre germans es converteix en una inacabable discussió al llarg de tres setmanes, fins que…

53 diumenges és una producció de Misògines, Elefant, Mola i Teatre Romea amb el suport de l’ICEC. La funció serà accessible amb audiodescripció i subtítols.

El terrassenc Pere Arquillué presenta una trajectòria extensíssima tant en teatre com en cinema i televisió. Ha rebut una desena de premis, entre els quals destaquen el Premi Nacional de Cultura en la modalitat de teatre, quatre premis Butaca a millor actor de teatre (2008, 2011, 2013 i 2019), tres premis de la Crítica Teatral a la interpretació (1997, 2009 i 2019), el Premi Ciutat de Barcelona 2011 i el premi Jordi Dauder de la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Lleida (2013).

Pere Arquillué, protagonista de l’obra de teatre 53 diumenges | David Ruano

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa