MónTerrassa
Clubs i tallers de lectura omplen de nou les bilbioteques de Terrassa

Les diferents biblioteques públiques de Terrassa obre les inscripcions per a la nova edició del cicle Acosta’t a la lectura, organitzat pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa. En total s’han programat 48 clubs i tallers de lectura i escriptura, dels quals una trentena estan dirigits a persones adultes, tres són per a joves o adolescents, i un total de quinze estan dirigits a infants. Cal dir que, com a conseqüència de la pandèmia, es mantenen fins a set cursos en format virtual, tot i així la prioritat és mantenir sempre que es pugui la forma presencial. Està previst que els tallers tinguin una durada del mes d’octubre fins al mes de juny.

Les persones interessades a formar part d’algun dels clubs o tallers d’escriptura i lectura podran inscriure’s a partir del dia 13 de setembre a la biblioteca interessada, ja sigui de manera presencial o bé per telèfon o enviant un correu electrònic.

La nova edició aporta diverses novetats, entre les més rellevants, quatre nous clubs de lectura, els quals tindran lloc a la Biblioteca Central de Terrassa. El primer és un club relacionat amb la figura de la dona en la literatura universal. “Amb nom de Dona” vol fer visible aquelles autores o grans protagonistes femenines de la història. El segon, està relacionat directament amb Terrassa, ja que aprofundirà en autors i novel·les que tenen alguna connexió amb la nostra ciutat, i per això es titula “La llançadora”. La tercera novetat és un club de lectura virtual, que tindrà lloc a través de l’aplicació Tellfy.

Finalment, la darrera novetat gira al voltant de la tertúlia filosòfica, en què es debatran quatre temes combinant dues sessions per cadascuna. És a dir, hi haurà una sessió de lectura i discussió d’un fragment rellevant relacionat amb l’eix principals, i la segona part consistirà en un cinefòrum.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa