MónTerrassa
Clàudia Cabero obre un nou cicle de concerts al Kau de les Fades
Clàudia Cabero obre un nou cicle de concerts del mes de juliol
Clàudia Cabero obre un nou cicle de concerts del mes de juliol | Aitor Rodero

!--akiadsense-->

Clàudia Cabero serà qui obri el proper divendres 6 de juliol un nou cicle de concerts gratuïts al Kau de les Fades. Tots els concerts tindran lloc a les 22h. La barcelonina oferirà un petit repertori de música d’autor acompanyada de la guitarra i una estació de looper.

“Melic” és el primer àlbum de la cantautora Clàudia Cabero, que tracta de 5 cançons en català i portuguès escrites i arranjades per la cantant. Ha participat en la OBC, l’orquestra de Cambra Terrassa 48, l’Orquestra Barroca Catalana i ha tocat en sales de Barcelona com l’Auditori o el Palau de la Música.

En total seran quatre propostes amb què volen apostar pel talent local i per propostes inèdites a la ciutat de Terrassa amb diversos gèneres com el folk, flamenc, música d’arrel, pop-rock, soul i mestissatge.

Un dels concerts més esperats serà el del músic terrassenc Litus, ja que no actua a la ciutat des de fa més d’un any. Un altre artista que podrem veure serà Andrés Hidoque. El cicle també comptarà amb la companyia de Raquel Lúa i Amaia Miranda que actuaran per primer cop a Terrassa amb ressenyes que les situen com a joves promeses del folk mediterrani actual.

Nou comentari

Comparteix