MónTerrassa
El Circuit de Música Moderna clou amb èxit d’assistència
  • CA

La cinquena edició del Circuit de Música Moderna de Terrassa, que ha tingut lloc entre el 16 de novembre i el 22 de desembre, ha registrat un total de 490 espectadors, superant amb escreix els 246 assolits en l’edició de l’any 2017, així com la de 2016, que amb 430, va ser de les més exitoses fins aleshores. Els grups que han participat en el circuit i les entitats del territori implicades en el projecte han mostrat un gran interès i compromís amb un cicle, que aquest any es presentava amb una aposta clara per potenciar, difondre i promocionar el talent local emergent i amb un marcat accent del talent femení.

El programa del circuit de Música Moderna 2018 ha contemplat un total de 6 actuacions que s’han dut a terme a diferents espais i equipaments de la ciutat, com la Plaça de l’Assemblea de Catalunya, l’equipament socioesportiu de la Cogullada, el Teatre de l’Associació de Veïns de Vilardell, el Centre Cívic Avel·lí Estrenjer, el Casal de Can Parellada o el Casal Cívic del Pla del Bon Aire.

La programació es va iniciar el divendres 16 de novembre amb l’actuació de Lildami, una de les veus més destacades del rap i trap en català, que va presentar els temes del seu darrer treball 10vosguard a la Plaça de l’Assemblea de Catalunya. Aquesta actuació va reunir 250 persones, resultant el concert de més afluència de la proposta d’enguany.

El tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, ha volgut destacar que “el circuit de Música Moderna de Terrassa és una proposta per impulsar la creació de noves centralitats culturals i així aconseguir que la oferta cultural de Terrassa arribi a tothom, que per les dades recollides i el grau de satisfacció rebut, ho hem aconseguit”. Per a Aguado, “cal que la proposta cultural i musical trepitgi el territori i que ho faci de la mà de diferents entitats i associacions veïnals, per tal de potenciar, difondre i promocionar la feina dels artistes locals emergents”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa