MónTerrassa
El Cine-Club d’Amics de les Arts inicia l’any amb cine clàssic i terrassenc

El Cine-Club d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa inicia l’any 2023 amb projeccions de diversos curtmetratges terrassencs i una projecció de cinema clàssic. La primera sessió de cinema tindrà lloc el proper dijous 12 de gener, i la segona, al cap de tres setmanes més tard, el dijous 2 de febrer. L’entitat convida a tothom qui vulgui venir a sumar-se a ambdues sessions.

Pel que fa al cinema clàssic, l’entitat projectarà la pel·lícula “Sin consciencia” (“The enforcer”, 1951) de Bretaigne Windust i Raoul Walsh, protagonitzada per Humphrey Bogart i Zero Mostel. “Bogart interpreta un ajudant de fiscal que persegueix una banda mafiosa molt peculiar, en un thriller que amaga algunes sorpreses de guió”, expliquen des de l’entitat.

Serà el proper dijous 12 de gener de 2023 a la sala Joaquim Vancells del Cercle Egarenc (carrer de Sant Pere, 46), a les set en punt de la tarda (a les 19:00h). La pel·lícula es projectarà en versió original i subtitulada en castellà (VOSE), i l’entrada serà lliure, de taquilla inversa.

La segona sessió reprendrà la Mostra de Cinema Terrassenc amb la projecció de diversos curtmetratges del director terrassenc (format a Londres i Hollywood) Joan Paüls, amb presència de l’autor i col·loqui posterior. Serà tres setmanes més tard que la primera sessió, el dijous 2 de febrer de 2023, a la sala Joaquim Vancells, al Cercle Egarenc (carrer de Sant Pere, 46) a dos quarts de vuit de la tarda (19:30h). L’entrada és lliure.

Més sobre el Cine-Club d’Amics de les Arts

“El Cine-Club d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals és la secció de l’entitat responsable de les activitats cinematogràfiques de l’entitat, que actualment se centren en els passis comentats de pel·lícules”, expliquen a la pàgina web. Els criteris de selecció de pel·lícules són diversos: la seva aportació artística; que siguin inèdites a Terrassa; que hagin tingut un pas molt efímer per les sales comercials; o que el seu contingut sigui d’interès per obrir un debat temàtic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa