MónTerrassa
Cinc alumnes de Terrassa premiats al 39è Concurs BBVA de Dibuix Escolar
  • CA

La 39a edició del Concurs BBVA de Dibuix Escolar, adreçat a alumnes de primària i d’educació especial d’escoles d’arreu de Catalunya, ha tingut una participació de 155 escoles de tot el territori català, procedents de 96 poblacions d’arreu de Catalunya. Han participant 83 escoles de 40 poblacions de la província de Barcelona, 10 escoles de 10 poblacions de Girona, 31 escoles de 25 poblacions de Lleida, i 31 escoles de 21 poblacions de Tarragona. 21 d’aquestes escoles són d’educació especial. Les poblacions amb més escoles participants han estat Terrassa, Barcelona, Sabadell, Lleida, Tarragona, Reus, Rubí, Amposta i Granollers.

En total, s’han concedit 57 premis, entre primers, segons i tercers en les dues categories establertes d’alumnes entre 6 i 12 anys (una per als cursos de 1r, 2n i 3r de primària, i l’altra, per als cursos de 4t, 5è i 6è). 21 dels quals han estat accèssits procedents de centres d’educació especial. Aquest any l’acte d’entrega dels premis, previst per al mes de maig, es va haver de cancel·lar i els guanyadors rebran el diploma acreditatiu, un pack de dibuix i pintura, i el llibre il·lustrat del concurs amb els dibuixos premiats, a les seves respectives escoles. Les escoles guanyadores obtenen com a premi un ajut econòmic en funció dels reconeixements obtinguts i per la tasca pedagògica realitzada. Els treballs premiats serviran per il·lustrar un nou llibre de la col·lecció “Concurs de dibuix escolar”.

A Terrassa hi ha hagut cinc estudiants premiats en diferents categories. Són:

– Carla Aguirre Barbado, 11 anys i de l’escola Andersen

– Agostina Celli Cherini. 6 anys i del col·legi Santa Teresa de Jesús

– Marina Pagès Puigdomènech, 8 anys i del col·legi Santa Teresa de Jesús

– Leonardo García Calle, 8 anys i de l’EEE Crespinell

– Iker Martínez Faure, 11 anys i de l’EEE L’Heura del Vallès

També ha estat premiat un alumne de Castellbisbal, en concret, l’Eric Muñoz Ribas, de 8 anys i estudiant de l’escola Mare de Déu de Montserrat.

Concedits els premis del 39è Concurs BBVA de Dibuix Escolar
Concedits els premis del 39è Concurs BBVA de Dibuix Escolar | BBVA

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa