MónTerrassa
¡Chakapum! de Litus rep sis nominacions als Premis Teatre Musical
  • CA

L’espectacle ¡Chakapum! protagonitzat per l’artista terrassenc Litus ha rebut sis nominacions als Premis Teatre Musical. L’obra produïda per El Terrat ha estat reconeguda en gairebé totes les categories principals:

Millor musical de Gran Format — ‘¡Chakapum!’

Millor intèrpret en un rol masculí — Litus

Millor direcció escènica — Xènia Reguant

Millor direcció musical — Pablo Novoa

Millor coreografia — Bea Vergés

Millor llibret — Joan Grau

La primera edició dels Premis Teatremusica.cat tindran lloc el pròxim 12 de setembre, coincidint amb el 6è aniversari de la pàgina web especialitzada Teatremusical.cat. HI ha un total de 64 nominats decidits per un jurat paritari format per 8 membres externs al comitè regulador que organitza els premis.

Un viatge personal de Litus

Amb aquestes nominacions es clou la primera part de la gira del musical que ha recollit un gran èxit de públic i crítica, tant en la seva incursió primer al Teatre Tívoli de Barcelona i després a Madrid, on s’hi ha estat fins el passat 4 de setembre al Gran Teatro Caixabank Príncipe Pío.

‘¡Chakapum!’ està protagonitzat pel músic i actor Litus. Acompanyat per la seva banda de rock i sis actors i actrius més (a Barcelona van ser Encarni Sánchez, Mariona Castillo, Toni Viñals, Miguel A. Sánchez, Marta Tomasa y Ricard Boyle), ofereixen un espectacle que fusiona diferents gèneres musicals, des de la rumba al rock, passant pel jazz. Proposa un viatge emocionant i personal, en un guió confeccionat fruit d’una anècdota viscuda pel mateix terrassenc.

“Aquests dies tinc la sensació d’haver tornat d’unes vacances a Mart, perquè és increïble tot el que hem viscut aquest estiu. Tenir el públic dempeus, cantant i ballant tots els dies ha estat una benedicció”, ha manifestat Litus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa