MónTerrassa
El càsting d’OT 2019 s’inicia el 7 de octubre a Barcelona
  • CA
Miki Nuñez va participar a l’OT2018 | Cristóbal

!--akiadsense-->

El càsting de la pròxima edició de ‘Operació Triunfo’ arrencarà el 7 d’octubre a Barcelona i durant diverses setmanes recorrerà nou ciutats espanyoles. L’equip capitanejat per Noemí Galera visitarà Barcelona, Las Palmas de Gran Canaria, València, Palma de Mallorca, Màlaga, Sevilla, Bilbao, Santiago de Compostel·la i Madrid a la recerca de 16 nous talents.

La primera prova de selecció per als aspirants a entrar en l’Acadèmia de OT comença dilluns que ve 7 d’octubre. En aquesta primera fase, els candidats cantaran a capela durant un mínim de 30 segons davant de l’equip de professionals liderat per Noemí Galera, directora de càsting de Gestmusic Endemol i de l’Acadèmia més famosa de La 1. Els aspirants sabran al moment si passen a la segona fase.

Aquest any, i per primera vegada en la història del programa, la primera i segona fase del càsting es podran seguir en streaming a través del canal oficial de YouTube de ‘Operació Triunfo’. Els espectadors coneixeran en directe quins aspirants superen la fase prèvia al càsting final, que tindrà lloc a Barcelona i en el qual també s’oferiran continguts en directe a través de les xarxes socials del programa.

Barcelona: 7 d’octubre (fase 1) i 8 d’octubre (fase 2)

Las Palmas de Gran Canaria: 11 d’octubre (fase 1 i 2)

València: 14 d’octubre (fase 1) i 15 d’octubre (fase 2)

Palma de Mallorca: 17 d’octubre (fase 1 i 2)

Màlaga: 21 d’octubre (fase 1) i 22 d’octubre (fase 2)

Sevilla: 24 d’octubre (fase 1) i 25 d’octubre (fase 2)

Bilbao: 28 d’octubre (fase 1 i 2)

Santiago de Compostel·la: 30 d’octubre (fase 1 i 2)

Madrid: 5 de novembre (fase 1) i 6 de novembre (fase 2)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa