Aquest cap de setmana els Castellers de Terrassa van ser a Cornellà amb motiu de la Jordiada. L’actuació es va resoldre amb un ritme àgil en tot moment. Després de dos pilars de quatre simultanis d’ambdues colles, els blau turquesa van obrir la seva actuació amb un tres de set amb combinació quarts-quints descarregat amb solvència i amb la mirada posada als castells de vuit. En segona ronda van descarregar el quatre de set amb el pilar, el tercer de la temporada, que es va descarregar amb total normalitat.

En tercera ronda, els egarencs van descarregar el quatre de set, també amb combinació petita de cara al futur carro gros. Els Castellers de Terrassa van tancar la seva actuació amb el pilar de cinc i la vista posada en la cita a la capital vallesana l’endemà.

Per la seva banda, els Castellers de Cornellà van obrir la seva actuació amb el tres de set. En segona ronda van descarregar el tres de set amb el pilar que tot i necessitar d’un treball extra per part del segon del pilar es va poder descarregar amb molt bona execució. En tercera ronda, els amfitrions van descarregar el quatre de set i van tancar la diada amb el pilar de cinc.

Nou comentari

Comparteix