Inici, pregó i capgròs de Festa Major Terrassa
Inici, pregó i capgròs de Festa Major Terrassa | 29

!--akiadsense-->

El Casinet de l’Espardenya, la Coordinadora de Grups de Cultura Popular i Tradicional Catalana i l’Associació Nans i Capgrossos de Terrassa organitzen aquest dissabte, 2 de juny, a les 19h a la plaça Vella de Terrassa la Festa dels Capdidats a Capgròs de l’any 2018.

A partir de les 18.15h, els grups de cultura popular que hi participin, es concentraran al Raval per anar en cercavila fins a la plaça Vella passant per la placeta de la Font Trobada i el carrer de Gavatxons. Els aspirants a Capgròs de l’Any hauran de defensar la seva capdidatura davant de la societat terrassenca que després tindrà el dret de votar-los presencialment en funció de les seves qualitats i els seus mèrits. Els comunicadors Oriol Carreras i Mariona Tomàs faran de mestres de cerimònies de la festa, on hi participaran alguns dels grups de cultura popular de la ciutat fent una breu actuació.

Aquests són els capdidats:

1-L’Amaia del Kasalet. Activista social i membre del Kasalet. Sempre a punt per encendre la flama de la solidaritat.

2-Joan Saez. Mestre pastisser i xocolater. L’any 2011 va guanyar el premi al Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya. Des del seu taller de cuina “YUMMY” alimenta als futurs cineastes de l’ESCAC i fa els cartells dels actes culturals de la ciutat més dolços en forma de pastís.

3-Lluís Puig. Home de cultura i pau a l’exili.

4-Margarida Fabregat. L’actriu amateur més veterana de la ciutat. Va començar fent teatre als 15 anys i ja no ha baixat dels escenaris. Ha fet teatre al grup de la Sagrada Família, al Grup Teatral Egarenc però sobretot a “El Social” Ha interpretat desenes de personatges però el seu paper de Bernarda Alba serà el més recordat.

5-Miki Romagosa. Reporter esportiu de Canal Terrassa i la Ràdio Municipal de Terrassa. Conegut com el Miki de la Ràdio. La veu dels esports que es passa els caps de setmana de camp en camp i de dilluns a divendres a “l’Àrea de Joc”. Ho sap tot de l’esport local.

6-Montserrat Solé. Pianista i l’ànima musical de les concentracions que es fan cada dia al Raval de Montserrat per demanar la llibertat dels presos polítics . També ens ha fet ballar a tots i toca en diversos grups de ball tradicional. Ha estat a Alemania per perfeccionar la seva gran afició , la música.

7-Ramon Figueras. Un músic amb molt d’esperit. És un trompetista que ha voltat per tot el món des de ben jove, i ara ho segueix fent amb el grup terrassenc Doctor Prats, on han trepitjat escenaris de tot Catalunya i fins hi tot del Japó!

8-Rat Soriano. Artista plàstica i educadora de projectes d’art dissenyats per implantar a les escoles d’arreu. Exploradora incansable que ens ha guarnit el Nadal amb material reciclat.

9-Sílvia Soto. És una empresària apassionada de la cuina i la comunicació. El 2008 va crear el blog de receptes”Cuinetes” amb el sobrenom de Nuni Cuinetes, aconseguint fer-se un lloc en el món de la cuina.

10-Josep Rull. Home de pau empresonat.

11-Xavi Casas Un bomber optimista que sempre veu el got mig ple i que apaga focs amb la seva solidaritat. Des de fa anys és l’ànima a Terrassa de la campanya “Els Bombers t’acompanyen a donar sang” i és membre de l’entitat cultural El Porronet.

13-El Sr. 155. Sinistre i malvingut. No cal dir res més, no fos cas que ens censurin.

Nou comentari