MónTerrassa
La Casa de la Música de Terrassa organitza dues xerrades dirigides als músics
  • CA

Un dels objectius de La Casa de la Música de Terrassa és oferir formació regular en forma de tallers, cursos i xerrades per dotar d’eines els músics així com fomentar l’interès per la música entre el públic en general.

Una de les xerrades amb més interès es farà el proper dissabte 24 de novembre a les 11 del matí a l’espai El Vapor. “Com facturar un bolo?” pretén aclarir i resoldre els dubtes sobre la contractació, la facturació i les diverses maneres de què disposen els músics per facturar els seus concerts, uns aspectes que generen molt debat entre la pròpia comunitat de músics. A la xerrada anirà a càrrec del Col·lectiu Ronda i es tractaran temes com les normatives laborals vigents, els autònoms, la Seguretat Social o el model de les cooperatives.

Dissabte 24 de novembre | D’11h a 13h

Lloc: El Vapor, espai de creació musical (C/Mare de Déu del Àngels, 78, Terrassa)

Imparteix: Col·lectiu Ronda

Gratuït amb preinscripció

La segona xerrada prevista per enguany serà el dia 15 de desembre i portarà per títol “Troba la teva postura ideal” anirà a càrrec de la Sílvia Fàbregas, cap de fisioteràpia de l’Institut de Fisiologia i Medicina de l’Art, amb seu a Terrassa.

El taller està dirigit a qualsevol persona que toqui un instrument. Es tracta d’una sessió teòrico-pràctica on es donarà una visió diferent sobre la postura correcta per a tocar un instrument. S’explicaran els conceptes bàsics de la postura correcta i es demostrarà la importància de la verticalitat, l’estabilitat, el to equilibrat i la respiració, i sobretot deixar clar quines postures cal evitar. Es convida els assistents a portar el seu instrument per treballar casos pràctics.

Dissabte 15 de desembre | De 10:30h a 13:30h

Lloc: El Vapor, espai de creació musical (C/Mare de Déu del Àngels, 78, Terrassa)

Imparteix: Institut de Fisiologia i Medicina de l’Art

Gratuït amb preinscripció

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa