MónTerrassa
Els carrers de Terrassa s’ompliran de músics que tocaran en viu
  • CA

La regidora de Cultura, Rosa Boladeras; i la codirectora de la Casa de la Música de Terrassa, Núria Segovia, han presentat el projecte Terrassa Vibra, impulsat per l’Ajuntament de Terrassa a través del Servei de Cultura, amb l’objectiu de potenciar la presència de música en viu als carrers de la ciutat, promoure i visibilitzar la música emergent i de proximitat amb la ciutadania fent visible el potencial creatiu dels músics locals. Tota una revolució en el món cultural de la capital egarenca. També s’ha explicat el projecte Terrassa Vibra als Hospitals. En finalitzar l’acte, s’ha ofert un tastet musical al punt Terrassa Vibra situat entre el Centre Cívic Municipal President Macià i la Biblioteca del Districte 3.

El projecte, obert tot l’any, s’adreça a tot tipus de músics: professionals, amateurs, o vinculats a centre de dormació musical (intèrprets en formació, corals, grups instrumental i combos, entre altres), així com tots els estils musicals (clàssica, moderna, jazz i altres estils). Terrassa Vibra ofereix un total de 22 punts d’intepretació estables a diversos espais de la via pública, on es podran realitzar actuacions musicals en directe, en acústic o bé amb autoamplificació i recaptar diners dels vianants.

Per actuar als punts d’interpretació, cal tramitar la corresponent reserva a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Terrassa,

La gestió d’aquesta iniciativa de l’Ajuntament de Terrassa s’encarregarà a la Casa de la Música de Terrassa, que organitzarà el calendari, les actuacions i el compliment dels requisits necessaris. Així, la Casa de la Música estudiarà les peticions dels diferents músics i portarà a terme el seguiment, tant del calendari de les actuacions, com de les zones establertes al territori, on únicament es podrà desenvolupar aquesta activitat. Aquestes zones estaran marcades i assenyalades degudament, amb un logotip pintat al terra, per tal de poder controlar bé el seu ús.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa