MónTerrassa
Carles Batalla presenta per Sant Jordi el seu tercer llibre
  • CA

El periodista i escriptor terrassenc Carles Batalla presentarà per aquest Sant Jordi el seu tercer llibre. Es tracta de “troM, la irreversible”, publicat per JA Editor (Col·lecció Buscall), i es manté en el gènere literari de la poesia. En aquesta ocasió són 50 poemes en vers lliure, una diferència principal de les altres dues obres publicades en anterioritat (el primer, eren sextines; el segon, haikus). Segons explica el propi autor a Món Terrassa, el títol és un joc de paraules que desvel·la quina serà la temàtica que envoltarà el poemari: la mort.

L’egarenc serà el pròxim dissabte, dia 23 d’abril, participant de la festa del Llibre tot firmant exemplars a la parada que organitza l’entitat Els Amics de les Arts. Hi serà d’onze a dotze del matí, en l’estand ubicat al Raval de Montserrat. I a la tarda, es traslladarà a Barcelona. Primer, de 16 a 18 hores, en la parada ubicada al carrer d’Aragó, 249, amb Rambla Catalunya; i després, de sis a set de la tarda, a la parada del Col·legi de Periodistes, a la Rambla Catalunya, número 10. I per aquells que no s’hi puguin acostar però que vulguin adquirir el poemari, ho podran fer a la llibreria La Temerària (al carrer Goleta de Terrassa).

Carles Batalla i Ferran (Terrassa, 1977). Llicenciat en Dret, Màster en Periodisme i Postgrau en Comunicació Empresarial, ha treballat 20 anys com a periodista i redactor en diferents mitjans: Ràdio Terrassa-Cadena SER, El 9 Nou del Vallès Occidental, TV3, L’Esportiu, Popular 1, Público, La Torre, Rambla o Nació Digital, entre d’altres. També ha col·laborat amb Món Terrassa. Actualment és tècnic d’acompanyament a l’estudiant a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i col·labora amb el portal de futbol femení Futfem i el diari digital independent El Tot Gràcia.

El seu primer llibre, publicat l’any 2017 amb Stonberg Editorial va ser “La Capella Sextina i altres poemes”, un llibre de 134 pàgines amb dues parts diferenciades: en la primera, Batalla la dedica a les sextines (estrofa d’origen medieval molt cultivada per Joan Brossa) mentre que la segona part es tracta d’una recopilació de poemes diversos pertanyents a diferents èpoques. Dos anys després, el 2019, va publicar de la mà de Curbet Edicions, el llibre “Ai! Cus”, una obra que juga amb el vocabulari del món de la costura i que inclou un centenar llarg d’haikus, la tradicional estrofa japonesa formada per tres versos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa