MónTerrassa
Cap de setmana de màgia i humor a la Factoria Cultural de Terrassa
  • CA

La Factoria Cultural de Terrassa s’omple de màgia i humor aquest cap de setmana: el mag i humorista Gerard Borrell i l’actor i monologuista Pep Plaza aterren a la ciutat per fer-nos riure una bona estona. L’actuació de Gerard Borrell porta per nom “The big bang tontery” i serà el divendres 15 d’octubre a les 21:00h; i el monòleg de Pep Plaza, anomenat “Ara més!“, serà el dissabte 16 a les 20:00h, ambdues actuacions a la Factoria Cultural de Terrassa.

Per una banda, “The big bang tontery” és l’últim espectacle del polifacètic Borrell, i s’emmarca dins del 1r Festival de Màgia de Terrassa. “Transgressor, provocador i descarat, així és Gerard Borrell, un mag considerat un showman. Oferirà un espectacle complet on toca tota mena de registres a part de la màgia: comèdia, cabaret i playback”, descriuen des de la Factoria Cultural.

Borrell ha estat un apassionat dels escenaris des de ben petit. En un cabaret-xou a Castelldefels ja va aixecar el dit per sortir de voluntari, i només tenia 6 anys. Aquest desvergonyiment el va portar a acompanyar als viatges de l’Imserso al seu pare, que era xofer d’autocar. Durant els trajectes explicava acudits i cantava, mentre passava la gorreta. Així doncs, el dia que va pujar a l’escenari per primera vegada, va ser seduït per aquesta sensació i va començar a coquetejar amb la màgia, el cabaret, el xou, la comèdia, el ball i, fins i tot, amb els playbacks. Va començar així una carrera artística formant-se com a actor al Col·legi de Teatre de Barcelona i més endavant, va formar-se com a actor de doblatge. “The big bang theory” té una duració de 90 minuts i l’entrada té un preu de 16€.

Gerard Borrell estarà el proper 15 d’octubre a la Factoria Cultural de Terrassa | Factoria Cultural de Terrassa

Per altra banda, Pep Plaza, el conegut actor de Polònia, presenta un monòleg amb infinitat de personatges, alguns d’ells els hem pogut veure a la televisió i a la ràdio. Acompanyat per una guitarra i un pianista en directe, “Plaza converteix el seu món de personatges en un fil teatral que comença i… no se sap ben bé on acaba”, descriu la Factoria. “Ara més!” és un espectacle fet d’un munt d’històries encadenades dalt de l’escenari, i que, a més a més, commemora els 25 anys d’escenari de l’actor. “Ara més!” té una duració de 80 minuts i té un preu de 18€.

Es pot consultar més informació de les actuacions o reservar entrades en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa