MónTerrassa
Cap de setmana d’estrenes amb segell terrassenc al Teatre Alegria
  • CA

El Teatre Alegria de Terrassa estrena dos espectacles amb segell terrassenc aquest cap de setmana: Léon, d’Òscar Intente, que es tracta d’una coproducció de Terrassa Arts Escèniques; i Mumut, de Jordi Palet i Toni Ubach, que compta amb el suport del Terrassa Crea. 

L’espectacle de Léon, que està escrit i dirigit per Òscar Intente i Maria Pla, es podrà veure el dissabte 13 de novembre a les vuit del vespre. L’obra convida als espectadors a la trobada imaginària enmig del desert entre la persona gran que va inspirar El Petit Príncep, el llibre més traduït i més venut de la literatura francesa, i el seu autor en aquesta relectura teatral de l’obra. “Com seria una trobada entre Antoine de Saint-Exupéry i la persona que va inspirar El Petit Príncep? Aquesta és la premissa de l’obra”, afirmen en un comunicat.

L’objectiu és reflexinar sobre el valor de l’amistat en temps d’individualisme, la nostra responsabilitat personal amb el que ens és proper i dels vincles afectius entre les persones. L’espectacle recull l’esperit de l’autor i juga amb ell a fer possible que les paraules del seu personatge universal, creat durant la Segona Guerra Mundial, siguin dites en el nostre present per algú molt més vell, però igualment net, ingenu, fràgil i tossut. L’espectacle comptarà amb audiodescripció per a persones amb dificultat auditiva.

Per altra banda, Murmut és una peça de teatre visual i música en directe que reflexiona sobre la importància dels objectes en la nostra sensació de seguretat i protecció. L’espectacle s’estrena aquest diumenge a les set de la tarda com a clausura del Festival IF, que busca donar visibilitat i projecció (local i internacional) al sector del teatre visual, d’objectes i de titelles.

L’obra parla de la necessitat de sentir-nos segurs, contraposada amb la constant sensació d’inseguretat. Ho fan a través dels objectes i el so com a mitjà d’expressió teatral, fent ús de la paraula com un material més, i amb la complicitat d’un creador que sempre ha seduït a la companyia, Xavier Bobés.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa