MónTerrassa
Cap de setmana d’espectacles familiars i curtmetratges amb TAE a Terrassa
  • CA

La programació de Terrassa Arts Escèniques (TAE) s’omple de propostes familiars aquest cap de setmana. Un espectacle de reflexió per a infants sobre el feixisme i les dinàmiques dictatorials al Teatre Alegria serà el gran protagonista de la programació, però també hi haurà dues activitats gratuïtes a la Biblioteca Central i al Centre Cívic Avel·lí Estrenjer. Les tres propostes estan produïdes per Teatre Lliure.

Espectacle “Frank, la increïble història d’una dictadura oblidada”

Es tracta d’un joc escènic i un exercici de memòria i de reflexió per a infants sobre el feixisme. L’espectacle repassa la història real del dictador Francisco Franco i la dictadura. Es representarà el diumenge 6 de novembre a les 18h al Teatre Alegria. Està recomanat per a infants a partir de 7 anys. Després de la funció tindrà lloc a l’espai del bar del teatre el taller Petites Crítiques on tothom que hagi vist l’espectacle tindrà la possibilitat de participar-hi. El taller és gratuït.

“Com és viure en una dictadura de quadrats, on els triangles i els cercles pateixen la manca de llibertat? Un exercici de memòria i de reflexió sobre les dinàmiques dictatorials, que parteix del llibre il·lustrat de Ximo Abadía Frank. La increïble història d’una dictadura oblidada (Dibbuks 2017, XIX Premi Llibreter d’Àlbum il·lustrat 2018)”, exposen com a sinopsis.

Activitats gratuïtes a la Biblioteca Central i al Centre Cívic Avel·lí Estrenjer

Dissabte, 5 de novembre la programació del TAE es complementa amb dues activitats gratuïtes a la Biblioteca Central de Terrassa i el Centre Cívic Avel·lí Estrenjer. Les dues activitats estan produïdes pel Teatre Lliure.

Infinitius

La creadora Magda Puig Torres ha dissenyat i construït Infinitus, una peça teatral amb paper de colors que s’articula amb mecanismes de pop up. La peça es va estrenar la temporada passada al Teatre Lliure de Barcelona i està enfocada al públic familiar i escolar. Andreu Martínez Costa és l’intèrpret i el manipulador dels elements en escena i Alexander MacSween n’és el compositor.

L’espectacle es representarà el dissabte 5 de novembre a les 12h a la Biblioteca Central de Terrassa. Té una durada de 35 minuts i està recomanat a infants a partir de 6 anys.

Curtmetratges «Faust i jo» i «La vida es sueño»

Al Faust de J. W. Goethe, Faust recull un gos de carrer i se l’endú a casa. Més tard, aquest gos es converteix en Mefistòfil, a qui Faust vendrà la seva ànima a canvi de tot el que desitja. El curt està recomanat a infants a partir de 6 anys i es podrà veure el dissabte 5 de novembre a les 17 h al Centre Cívic Avel·lí Estrenjer, té una durada de 20 minuts i és gratuït.

A “La vida es un sueño” hi ha dos protagonistes, l’un té un secret que s’ha de descobrir i l’altre té un embolic amb les seves emocions i necessita ajuda. L’àvia que narra la història farà preguntes i plantejarà enigmes que interpelaran als infants. El curt està recomanat a infants a partir de 7 anys i es projectarà el mateix dissabte 5 de novembre després de Faust i jo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa