MónTerrassa
Cap de setmana de doble funció al CAET de Terrassa
  • CA
Monòleg vital sobre la identitat protagonitzat per Albert Salazar
Monòleg vital sobre la identitat protagonitzat per Albert Salazar | CAET

!--akiadsense-->

Aquest cap de setmana el CAET – Centre d’Arts Escèniques de Terrassa aixeca el teló dels dos teatres municipals. Dues obres d’èxit arriben aquest dissabte i diumenge a la ciutat:

Dissabte 23 de novembre a les 20h al Teatre Alegria de Terrassa el CAET presenta, amb totes les entrades exhaurides, A.K.A. (Also Known As) el monòleg guanyador de quatre Premis Butaca Millor autor, Millor direcció, Millor obra i Millor actor principal) i dos Premis Max (Millor actor protagonista i millor autoria novell). Escrit per Daniel J. Meyer, dirigit per Montse Rodríguez Clusella i protagonitzat per Albert Salazar, el muntatge arriba ara a Terrassa després d’haver estat fent temporada a Madrid aquestes últimes setmanes.

I diumenge 24 de novembre a les 18h al Teatre Principal de Terrassa arriba La reina de la bellesa de Leenane, l’òpera prima de Martin McDonagh, també autor i director de la pel·lícula Tres anuncis als afores (guanyadora de 4 Globus d’Or i 2 Òscars). Un clàssic modern irlandès imperdible que torna a representar-se a Catalunya 20 anys després ara amb una producció de la Perla 29 dirigida per Julio Manrique. Estrenada el passat febrer a la Biblioteca de Catalunya, els espectadors van poder transportar-se a les humides terres d’Irlanda de la mà dels intèrprets Enric Auquer, Marissa Josa, Marta Marco i Ernest Villegas.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa