MónTerrassa
El cantant Bejo omplirà la Nova Jazz Cava de hip-hop
  • CA

El cantant canari Bejo aterra a Terrassa per hipnotitzat la ciutat amb el seu hip-hop. El raper actuarà a la Nova Jazz Cava el proper diumenge 24 d’octubre de 2021 a les 20:00h del vespre, un concert que s’emmarca dins de festival de música Terrassa Música Moderna i que posa fi a la sèrie de concerts que s’han dut a terme aquest més d’octubre.

Segons afirmen des del festival, el cantant té un “saber estar” innat sobre l’escenari i desprèn una desimboltura fresca i singular com pocs rapers poden presumir de tenir, i que sens dubte no deixa indiferent a ningú. El raper evita els tòpics més comuns i esquiva les modes actuals més evidents. “Històries quotidianes d’un jove fill del seu temps, que fa veure que sense mitjans professionals es pot aconseguir un treball de qualitat i fer-lo sonar per tot el món a través d’Internet”, destaquen. Es desenvolupa entre rimes barroques, al·literacions recargolades i estètica desarborada. La seva personal manera de rapejar, les seves rimes divertides i juganeres, els seus malabars amb les paraules, el seu “flow vacilón” i la seva peculiar imatge l’han convertit pas a pas en un d’aquells artistes que, des de Youtube i la descàrrega gratuïta, ha anat aixecant un petita torre de sòlida base.

Les entrades tenen un preu de 18€ anticipades i un preu de 20€ a taquilla, i ja es poden reservar en aquest enllaç.

Festival Terrassa Música Moderna

El concert de Bejo és l’últim concert del més d’octubre del festival Terrassa Música Moderna. El tret de sortida va ser amb Albert Pla, el dia 10 d’octubre al Teatre Principal de Terrassa, que va anar seguit del concert de la catalana Queralt Lahoz a la Nova Jazz Cava, el passat diumenge 17 d’octubre. Així doncs, el de Bejo és el tercer i últim concert del mes. El festival segueix durant el més de novembre amb moltes més novetats musicals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa