MónTerrassa
CANC presenta el seu projecte Veritats Invisibles a Terrassa

Divendres vinent, dia 12 de novembre, i a dos quarts de ser del vespre (18.30), a la sala d’actes de la BCT (biblioteca central de Terrassa), CANC presenta el seu projecte Veritats Invisibles, premiat a Cultura Terrassa Crea 2021. L’associació CANC –sigles que responen a Creació Artística Niubó Castillo – fundada per Alícia Horcas, una dissenyadora efímera, i per Joan Ignasi Ros, arts visuals, forma part també de l’associació Districte Zero de la ciutat.

Veritats Invisibles és un projecte original de creació artística amb l’objectiu de conscienciar a la societat de les problemàtiques mediambientals, de gènere, socials i d’accessibilitat. S’han desenvolupat quatre accions artístiques en l’entorn natural de la Via Verda, coprotagonitzades per grups de dones, que des de l’adversitat lluiten pel seu protagonisme social i cultural. Amb les seves accions han reivindicat el seu espai creatiu, alhora que han visualitzat la biodiversitat, poc protegida, de l’hàbitat que connecta els dos parcs naturals.

Dones, medi natural…

Les dones i el medi natural, dues Veritats Invisibles, que parlen alt i clar davant una societat impassible i un creixement expansiu de l’espai urbanitzat, reblen des de l’entitat. El gran valor pedagògic de Veritats Invisibles es mostra en una exposició gràfica i objectual, itinerant pels espais públics i biblioteques
de les ciutats veïnes a la Via Verda. La primera d’elles s’inaugurarà aquest divendres 12 de novembre a les 18.30 hores a la sala central de la Biblioteca Central de Terrassa (BCT), fins al dia 11 de desembre. Tot el seu contingut d’imatges està recollit també en l’edició d’un llibre.

Des de CANC conviden a totes les ciutadanes de Terrassa a acompanyar-los en la presentació del que els seus promotors defineixen com a un emotiu i i també original projecte natural, artístic i social.

De quina manera s’ha de reservar

Es demana reservar assistència (acte gratuït), per aforament, al següent enllaç:

https://www.entrapolis.com/entradas/veritats-invisibles-terrassa-crea-exposicio-i-presentacio-de-llibre- biblioteca-central-de-terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa