MónTerrassa
Nou canal de whatsapp amb tota la informació cultural municipal

L’Ajuntament de Terrassa, a través del Servei de Promoció i Difusió Cultural, posa en marxa un nou canal d’informació per donar a conèixer, apropar i informar a la ciutadania sobre l’oferta i les activitats artístiques municipals. A través d’aquest nou canal s’informarà a totes aquelles persones interessades, a través de l’aplicació de missatgeria WhatsApp, de la programació, activitats, descomptes, promocions i venda d’entrades dels espectacles que formen part de les diferents temporades artístiques municipals.

Des d’aquest divendres, totes aquelles persones que vulguin gaudir d’aquest servei podran fer-ho escanejant el QR que trobaran en els flyers informatius que s’han distribuït en equipaments com biblioteques, centres cívics i oficines d’atenció ciutadana. També escanejant el mateix codi a la pàgina web terrassacultura.cat, a les xarxes socials del Servei de Promoció i Difusió Cultural o bé directament guardant el número de telèfon 637 31 92 61 a contactes i enviant la paraula “alta”.

Un cop per setmana, tota la informació cultural

En tots els casos, els usuaris i usuàries hauran d’omplir un breu qüestionari donant la seva autorització per poder rebre aquesta informació via WhatsApp. Amb la posada en marxa d’aquest nou canal, la regidora de Cultura, Rosa Boladeras, ha destacat que: “Volem fer arribar a totes aquelles persones que ho desitgin les moltes i variades propostes culturals que ofereixen les diferents temporades artístiques municipals: de la música al teatre, passant per exposicions o l’oferta cultural distribuida per tot el territori. I fer-ho d’una forma ràpida, senzilla, directa i accessible”.

D’aquesta forma, les persones que es donin d’alta en aquest nou servei rebran, un cop per setmana, informació sobre les activitats artístiques organitzades pel Servei de Promoció i Difusió Cultural de l’Ajuntament de Terrassa (Terrassa Arts Escèniques, Terrassa Arts Visuals, Terrassa Música Moderna, Terrassa Música Clàssica, Terrassa Cultura Districtes i el Festival Terrassa Noves Tendències) així com tota la actualitat relacionada amb descomptes i promocions o els enllaços per adquirir entrades per als diferents espectacles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa