MónTerrassa
Es busquen deu ballarins per representar ‘Carmen Suite’ a Terrassa
  • CA

La Factoria Cultural de Terrassa busca deu ballarins masculins de cos de ball per representar ‘Carmen Suite‘ els propers 12 i 13 de novembre del 2022 en el marc de la 39a Temporada BBVA de Dansa. Les audicions seran en format presencial i tindran lloc el dissabte 24 de setembre a les 10h.

‘Carmen Suite’ d’Alberto Alonso és una producció de LaFACT Cultural que comptarà amb la destacada actuació dels ballarins Sergio Bernal, Giada Rossi i Cristo Vivancos i la música en directe interpretada per l’Orquestra Simfònica del Vallès.

Representació de Carmen Suite | LaFACT Cultural

Requisits i inscripcions 

Els requisits per participar a les audicions són: Tenir més de 20 anys, tenir alt coneixement de tècnica clàssica i en dansa de caràcter espanyola i, a més, serà favorable que tinguin coneixement de tècnica contemporània.

Els assajos es duran a terme a les instal·lacions de LaFACT Cultural de Terrassa, des del 24 d’octubre del 2022 i fins al dia de l’última funció. Informen que és imprescindible tenir disponibilitat completa durant aquestes dates. Les tres setmanes d’assaig i les dues funcions seran remunerades.

Totes aquelles persones que estiguin interessades han d’enviar un correu a [email protected] on s’inclogui la informació següent: Breu CV d’estudis i feines; fotos de cos sencer, frontal i dels dos perfils; data de naixement, i alçada La data límit per inscriure’s a l’audició serà el 22 de setembre del 2022 a les 23:59h.

Més informació sobre Carmen

El Ballet Carmen, d’Alberto Alonso, és una obra creada a petició de la ballarina Maya Plisetskaya i que ella mateixa va estrenar el 1967 a Moscou amb el Ballet del Bolxoi. El mateix any, també s’estrena a l’Habana, amb el Ballet Nacional de Cuba i en el paper de Carmen, una altra gran figura de la història de la dansa, Alicia Alonso.

‘Carmen Suite’, com es coneix aquest ballet, té una adaptació musical feta per Rodion Sxedrín, i interpretada per l’OSV sota la direcció de Rubén Gimeno. La producció de LaFACT Cultural és fidel a la que es va estrenar al teatre de l’Habana.

En el rol dels ballarins principals s’ha volgut comptar amb figures destacades com Giada Rossi (solista de la Compañía Nacional de Danza), en el paper de Carmen, una ballarina que encarna perfectament un personatge seductor i rebel, Sergio Bernal, elegant i imponent, en el paper de Don José i Cristo Vivancos és un gran torero en el repartiment de ballarins principals.

Sinopsi 

Situada a la Sevilla del segle XIX, la història gira al voltant de Carmen, Don José i el torero Escamillo. Carmen és una dona gitana vivaç i d’esperit lliure que treballa en una tabacalera. Una baralla amb traficants de tabac la porta a ser arrestada. A la presó coneixerà a Don José i aviat es veurà embolcallada en un triangle amorós. Seduirà el militar perquè l’alliberi de la presó i mentrestant el torero intentarà conquistar-la provocant un desenllaç fatal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa