MónTerrassa
Les Buch i The Sappy’s posen punt i final al Terrassa Música Moderna 2021
  • CA

Els grups de música Les Buch i The Sappy’s actuaran al festival Terrassa Música Moderna el proper cap de setmana. Aquest concert serà el que posarà punt i final a la temporada 2021 del festival, que ha acollit una desena de concerts des del seu inici al mes d’octubre fins a dia d’avui. El concert serà aquest cap de serà el diumenge 19 de desembre a la Nova Jazz Cava de Terrassa, a les 12:00h del migidia. Les entrades tenen un cost de 12€ a taquilla i 10€ anticipades.

Les Buch, la banda de Punk-Rock nascuda a Terrassa i formada per Marina Comelles, Marisa Torrent, Núria Tort i Anna López han publicat la seva nova cançó “No És No”, el primer avançament del seu nou EP que s’editarà el setembre sota el títol “Monstres”. “No És No” es un hit que compleix els cànons d’una bona cançó Punk: molta energia i ràbia, un clar missatge reivindicatiu i una melodia directa de no gaire més de dos minuts. De fet, ens atrevim a dir que “No És No” és a hores d’ara tot un himne que, cada vegada taral•leja més i més gent al carrer, a les xarxes i als seus concerts.

The Sappy’s és un grup de Rock Alternatiu format per quatre joves de Matadepera i Terrassa. El passat mes de febrer van llençar el seu primer disc homònim, el qual podem trobar a Spotify. També aquest mes de maig van sortir a la sèrie de TV3 “Moebius” tocant alguns dels seus temes principals. Actualment The Sappy’s està component el seu segon LP, on podrem veure influències de la música Indie Rock

La temporada 2021 del Terrassa Músic Moderna s’acaba amb aquest espectacle, però el festival seguirà amb molts més concerts l’any 2022. Tota la programació dels propers concerts i la compra d’entrades es poden consultar en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa