MónTerrassa
Les Buch es preparen per a la gran final del Sona9

El quartet terrassenc de punk-rock, Les Buch, format per Marina Comelles (veu i guitarra), Marisa Torrent (guitarra), Núria Tort (baix) i Anna López (bateria) participaran aquest dimecres 18 a la gran final del concurs de grups emergents Sona9. Enguany han estat 139 els artistes d’arreu dels Països Catalans que s’han presentat al concurs. El passat mes de juny, el jurat del certamen va seleccionar els 18 grups i solistes que han format part d’aquesta 20a edició. Entre els seleccionats s’hi trobaven Les Buch.

Les Buch presenten una proposta punk-rock. Les egarencques constitueixen una banda contundent, reivindicativa i feminista amb la que tenen l’objectiu d’expressar tot allò que les preocupa o molesta d’una manera plana i sense gaire retòrica ni complicacions. Juntes han participat en diferents projectes musicals. Al principi eren tres membres, i han incorporat una guitarrista per adquirir més presència. Al setembre del 2019 van treure l’EP Ens estan matant (autoeditat), que les ha permès donar-se a conèixer.

Després de passar la primera selecció, el grup va defensar el seu projecte amb una actuació a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm, la qual les va situar com un dels 3 grups finalistes, juntament amb Lles i Reïna. Demà dimecres 18, a les 19h es celebrarà la gran final del concurs des de la Sala La Mirona de Salt, que aquest any i degut a les restriccions en les activitats culturals i musicals originades per la pandèmia de la COVID-19, es farà sense públic i es retransmetrà per streaming a través dels webs www.sona9.cat i www.enderrock.cat. Una actuació final que han estat preparant aquests últims dies a El Vapor, l’espai de creació musical de la Casa de la Música de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa