MónTerrassa
Les botigues del Centre de Terrassa s’omplen d’obres dels Urban Sketchers
  • CA

Art i comerç aniran de la mà en la nova campanya impulsada des de l’associació de comerciants TerrassaCentre, que ha trobat en els Urban Sketchers Terrassa, uns aliats poderosos. Des d’aquest divendres, 17 de setembre, i fins al pròxim 9 d’octubre, els aparadors dels establiments que formen part de l’entitat acolliran el treball realitzat pels membres de l’USK formant una galeria d’art pels carrers del centre de la ciutat.

L’objectiu és que els terrassencs que passegin aquests dies per la zona de TerrassaCentre puguin gaudir d’uns dibuixos que retraten els racons i edificis més emblemàtics de la nostra ciutat. És doncs, una activitat lúdica i alhora creativa, pensada per a tots els públics i amb la qual, des de l’associació de comerciants, es pretén “fomentar la cultura i el comerç local”. El grup d’Urban Sketchers Terrassa no para de crèixer, com ho fa la passió per l’art urbà. En el seu manifest expliquen que “els nostres dibuixos expliquen la història del nostre entorn, dels llocs on vivim i on viatgem. A l’hora de dibuixar documentem un lloc i un moment determinat. Som fidels a les escenes que presenciem. Celebrem la diversitat d’estils de dibuix i fem servir qualsevol tipus d’eina i suport. Ens ajudem mútuament i dibuixem en grup”.

Sortejos a Instagram

Però la nova campanya també té un altre (bon) incentiu. I és que els terrassencs que ho desitgin podran entrar a participar en els sortejos que TerrassaCentre ha preparat al llarg de tres setmanes (un cada setmana). Hi haurà un total de 15 butlletes premiades, és a dir, en cada sorteig s’escolliran 5 guanyadors de forma aleatòria d’entre tots els participants que hagin complert els requisits prèviament especificats en el perfil d’Instagram de TerrassaCentre. Els agraciats s’enduran una targeta regal de 5 euros a bescanviar en qualsevol dels establiments associats. Per participar en els sorteigs, caldrà seguir el perfil d’Instagram de Terrassacentre i fer ‘like’ a la publicació del sorteig, a més de respondre correctament la pregunta de la publicació en qüestió i mencionar a dues persones als comentaris.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa