MónTerrassa
Bernard-Marie Koltès s’estrena al Teatre Nacional de Catalunya
  • CA
Ivan Benet i Andreu Benito, protagonistes de l’obra | David Ruano / TNC

!--akiadsense-->

Aquest dijous 19 de gener s’estrena, per primera vegada al Teatre Nacional de Catalunya (TNC), l’autor Bernard-Marie Koltès, amb l’obra En la solitud dels camps de cotó. Amb direcció de Joan Ollé i traducció de l’egarenc Sergi Belbel, està interpretada pels actors Andreu Benito i Ivan Benet. L’espectacle es podrà veure fins al 19 de febrer a la Sala Petita del TNC.

De què va?

A l’hora fosca en què les persianes dels comerços ja s’han tancat, dos desconeguts es troben clandestinament per dur a terme una transacció que posarà en joc les seves identitats i acabarà posant en risc alguna cosa més que la satisfacció de les intencions secretes de cadascú. La força del desig a través dels laberints imprevisibles del llenguatge, en un dels duels més emblemàtics del teatre contemporani, gràcies a la vibrant dialèctica de Bernard-Marie Koltès.

Activitats relacionades

Trobada amb Sergi Belbel, traductor d’En la solitud dels camps de cotó, de Bernard-Marie Koltès

28/01/17, 18.30 h

Sala Petita

Activitat gratuïta

En el marc del 1r Festival de teatre en francès de Barcelona tindrà lloc una trobada amb Sergi Belbel, traductor de l’obra En la solitud dels camps de cotó de Bernard-Marie Koltès. Més informació aquí

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa