MónTerrassa
Bergants de Terrassa fan la millor actuació de la seva història

Els Bergants del Campus Terrassa han completat aquest dijous a la Diada dels Xoriguers de la Universitat de Girona la millor actuació de la seva història. Per primera vegada, la colla universitària ha sortit de plaça amb dos castells de set: el 3 de 7 i el 4 de 7. Hi han sumat el 7 de 6, el pilar de 6 amb folre i dos pilars de 4 de sortida. En total, una diada que demostra el gran estat de forma dels verd llima només una setmana abans de la seva pròpia diada de primavera.

Els Bergants han obert plaça amb el primer intent de 3 de 7 del seu historial. Després de la bona feina als assajos, la colla terrassenca ha pogut completar el castell sense cap dificultat tot i els nervis de l’estrena. A la segona ronda, els de la camisa verd llima han optat pel 4 de 7, que ja havien estrenat en aquest tram a Vic fa dues setmanes. Ho han fet, però, amb una alineació renovada, pensada de cara a futurs reptes.

El 7 de 6, que els verd llima també havien fet a la capital d’Osona, ha estat la construcció escollida a la tercera ronda, també amb diverses estrenes. I els Bergants han acabat amb un pilar de 6 amb folre molt ferm, ja convertit en un dels vaixells insígnia de la colla: és el tercer que descarreguen en tres actuacions que han fet aquest tram. La colla universitària terrassenca ha posat la cirereta a la seva millor diada amb dos esplèndids pilars de 4, on també han pujat per primera vegada diversos dels seus castellers.

Al campus de Montilivi de Girona, a més dels Bergants també hi han actuat els Xoriguers de la Universitat de Girona, els Emboirats de la Universitat de Vic, els Arreplegats de la Zona Universitària, els Trempats de la Universitat Pompeu Fabra, els Ganàpies de la UAB i els Engrescats de la Universitat Ramon Llull. Així, amb aquesta diada històrica, els Bergants encaren l’última setmana de tram amb l’eufòria necessària per afrontar nous reptes. El primer serà, com a mínim, repetir aquesta actuació a casa, dijous 24, a la plaça del Campus de Terrassa. Tot i això, la feina dels assajos que queden els podrien permetre fer, fins i tot, un pas més en l’excel·lent temporada que han fet fins ara.

3d7 dels Bergants a Girona
3d7 dels Bergants a Girona | Bergants de Terrassa

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix