MónTerrassa
Els Bergants del Campus Terrassa folren Reus
  • CA
Foto de grup dels Bergants a Reus | Bergants de Terrassa

!--akiadsense-->

Els Bergants del Campus Terrassa han començat amb molt bon peu el tram de primavera. Aquest dijous, a la primera diada del calendari, la dels Pataquers de la URV, la colla verd llima ha completat tres castells de sis (4de6, 5de6 i 3de6) i ha descarregat la primera estructura folrada universitària a Reus: el pilar de 6 amb folre.

La colla terrassenca ha començat la diada descarregant els dos castells bàsics de sis, amb força estrenes i que s’han mostrat molt solvents, i el 5 de 6, una construcció que els Bergants tenen perfectament controlada tot i la dificultat tècnica i el nombre de camises que calen per portar-lo a plaça. La cirereta ha arribat a la ronda de pilars, quan la colla ha anunciat, gairebé per sorpresa, el pilar de 6 amb folre. L’espadat ha pujat sense cap tipus d’entrebanc, amb una pinya i un folre molt ferms tot i ser només el segon de la història de la colla, i un tronc més que rodat. De fet, el pilar només s’ha treballat lleugerament en el moment de l’aleta, però no ha patit en cap moment per aconseguir completar-lo en mig de l’eufòria de la colla. És el segon cop que la colla ho aconsegueix, i el primer que ho fa fora de casa: l’únic precedent va ser a la seva diada de primavera de l’any passat.

Pilar de 6 amb folre dels Bergants | Bergants de Terrassa

!--akiadsense-->

La colla terrassenca ha acabat amb dos pilars de 4, un dels quals amb una pancarta que deia “No és abús, és violació”, com a mostra de desacord amb la sentència del “cas Manada”, igual que ho han fet les altres tres colles presents a plaça: els Pataquers de la URV, els amfitrions, que també han completat el 3 de 6, el 4 de 6, el 3 de 6 amb pilar i un pilar de 4 per sota; els Xoriguers de la UdG (Girona) que han fet el 3 de 6, el 4 de 6 amb pilar i el 4 de 6; i els Grillats del CBL (Castelldefels), que hi han portat el 2 de 5, el 3 de 5 amb pilar i el 3 de 5.

A tall d’anècdota, cal destacar que els amfitrions han obsequiat la colla egarenca amb una placa de fusta on es destacava la fita: el primer folre universitari que s’ha fet a Reus. Les properes cites dels Bergants són dijous que ve, 3 de maig, a Vic; el 17 de maig, a Girona, i el 24 de maig, amb la seva diada a la plaça del Campus.

Placa que s’han endut els Bergants cap a casa | Bergants de Terrassa

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa