MónTerrassa
Bastoners de Terrassa celebra la 37a diada amb sis colles convidades
  • CA

Els Bastoners de Terrassa celebren aquest diumenge 22 i dilluns 23, diada de Sant Jordi, la 37a diada de la colla. L’entitat ha convidat sis colles diumenge, mentre que dilluns, dia en què es compliran 37 anys de la primera ballada, la colla tornarà a sortir al carrer, aquest cop sense colles convidades, per ballar a la plaça Vella entre llibres i roses. La jornada de diumenge començarà amb un esmorzar per les colles convidades a l’Escola Pia.

Allà mateix arrencarà, a les 11h, la cercavila pels carrers del centre de la ciutat. Les sis colles convidades, representatives de la varietat i diversitat del ball de bastons arreu del territori català, seran les següents: Bastoners de Copons, Bastoners de l’Antic Poble de Sant Pere de Terrassa, Bastoners del Casc Antic de Barcelona, Ball de Bastons de Salou, Bastoners d’Esplugues de Llobregat i Bastoners de Moià. La jornada finalitzarà a la Plaça Vella a les 12h amb balls de lluïment de totes les colles. El dia següent, dilluns 23, la colla participarà com és tradicional al programa d’actes oficial de la diada de Sant Jordi, a la plaça Vella a les 18.45h.

La colla arriba a la seva 37a diada en plena forma, després d’haver renovat parcialment la junta el mes de març. La diada marca l’inici del període de més activitat de l’entitat, amb diverses sortides al llarg dels propers mesos. A més, significa la tornada a l’activitat després de Nadal de les colles infantils, que habitualment no actuen durant els primers mesos de l’any.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa