MónTerrassa
ATRESplayer estrena la sèrie sobre Nacho Vidal, rodada a Terrassa
  • CA

ATRESplayer estrena aquest pròxim diumenge, dia 5 de març, la sèrie basada en la vida i carrera de l’estrella del porno Nacho Vidal. La ficció porta per nom “Nacho“, va rodar-se al Parc Audiovisual de Terrassa i consta de vuit episodis de 50 minuts de durada cadascun.

Dirigida òbviament a un públic adult, la sèrie ens condueix per les entranyes del cinema per adults, on podrem veure’n les llums i les ombres d’aquesta multimilionària indústria. Seguint l’ascens fulgurant de Vidal a la dècada dels noranta, es farà un recorregut per aquest sector en territori espanyol. Els seus productors, Bambú Producciones, asseguren que també ens vol mostrar “el veritable talent” del protagonista que “va molt més enllà dels famosos 25 centímetres”. I més enllà del que pugui semblar, la sèrie està classificada com a “comèdia dramàtica.

Martiño Rivas es converteix en Nacho Vidal

L’actor escollit per reencarnar Vidal ha estat Martiño Rivas, conegut per sèries televisives com El internado o Las chicas del cable. En una de les entrevistes promocionals, el gallec va subratllat que “Vidal és un tio peculiar, és una persona molt complexa, una persona amb moltes capes”, i que li ha estat especialment interessant perquè “viu al límit i té una trajectòria com una muntanya russa”.

Al seu costat es podran veure altres cares conegudes com María de Nati, en el paper de la xicota de Vidal, Sara Bernat, Andrés Velencoso, La Terremoto de Alcorcón (Pepa Charro), Edu Soto, Miriam Giovanelli, Carmen Conesa, Montse Guallar, Nancho Novo, Albert Baró, Marina Gatell, Penélope Guerrero o Rubén Jiménez.

La sèrie ha estat creada per Teresa Fernández-Valdés, Gema R. Neira i Diego Sotelo, compta amb Teresa Fernández-Valdés com a showrunner i comparteix amb Ramón Campos la producció executiva. Els directors dels diferents episodis han estat: David Pinillos, Beatriz Sanchís i Eduardo Casanova. Mentre que el guió ha recaigut en Teresa Fernández-Valdés, Gema R. Neira, María José Rustarazo, i Flora G. Villanueva.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa