MónTerrassa
L’Ateneu Candela celebra 20 anys amb una gran festa al carrer
  • CA

L’Ateneu Candela de Terrassa -que engloba Llibreria Synusia, El Cafè del Candela, Communia, L’Embarral i La Tija Edicions- celebra 20 anys de vida amb una gran festa oberta a la ciutadania. Ho farà aquest pròxim dissabte, 16 d’octubre, a partir de les cinc de la tarda, on just davant de la seu del centre social autogestionat de Terrassa, ubicat al carrer Montserrat, 136, s’omplirà d’activitats culturals i socials. “Aquest any sí: celebrem l’aniversari del Candela al carrer! El volem celebrar amb totes les que cada dia donen vida a l’espai i amb el convenciment que els centres socials són i seran els espais que ens sostenen i que alhora sostenim cada dia. Amb la intuïció que o ens autoorganitzem o barbàrie. Amb el desig que davant de la intempèrie, continuem defensant els espais socials que habitem. Amb la mateixa convicció de voler-ho canviar tot”, afirma l’entitat en un comunicat.

El programa d’actes s’iniciarà a les cinc de la tarda amb una activitat infantil de narració de contes, taller i racó de lectura “Al pot petit hi ha la bona confitura”, que anirà a càrrec de Sara Fuente i el Grup Còdol. A dos quarts de set de la tarda serà el torn d’una xerrada-debat al voltant de l’autogestió comunitària, que comptarà amb la participació de les entitats La Ciutat Invisible, l’Ateneu Popular de 9 Barris, La Raposa del Poble Sec, el Centre de Creació Artística El Corralito i l’Ateneu Candela. Porta per títol “Teixits comunitaris i lluites: autoorganitzar-nos avui!”.

Ja a les vuit del vespre, l’Ateneu Candela acollirà un recital poètic d’Edicions Poncianes amb assagets, d’Enric Casasses i Pitó, amb Guim Valls. Una hora més tard, el moment de més germanor amb un sopar a la fresca gràcies a les foodtracks que hi haurà instal·lades, i amb la bona música de Savamala DJ Set. Just després d’omplir la panxa, es durà a terme el lliurament dels premis “Tu sí que em representes” a un col·lectiu que des de l’Ateneu Candela volen reconèixer per la seva tasca a la ciutat. La jornada finaitzarà amb un concert a càrrec de Judit K. i Lysmorke, amb sintentitzadors, beats electrònics i veus en directe.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa