MónTerrassa
L’Ateneu Candela organitza un acte sobre cadenes de cura transnacionals
  • CA

L’Ateneu Candela organitza un acte al voltant de les cadenes de cura transnacionals, que consistirà en un cinefòrum on en projectarà el documental “Cuidar entre terres: qui sosté la vida quan les dones migren?”, produït per La Directa i CooperAcció, i posteriorment hi haurà un espai de debat amb treballadores del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD). L’acte tindrà lloc el proper dimarts dia 18 de gener a les 19:00h.

Amb la projecció d’aquest documental, la programació de l’Ateneu Candela es torna a posar en marxa per aquest 2022. El cinefòrum -emmarcat dins de la programació de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental- està organitzat per l’Ateneu conjuntament amb La Guerrillas dels Cossos, Carlos Andrés Gaviria i la participació de les companyes del Servei d’Atenció Domiciliària de Terrassa.

L’acte començarà a les 7 de la tarda amb la projecció del documental “Cuidar entre terres”, i un cop s’acabi el visionat, hi haurà un espai per obrir un debat on les companyes del SAD ens explicaran la seva lluita per la municipalització d’aquest servei. La Guerrilla dels Cossos dinamitzarà aquest espai de debat, obert a totes les assistents i “on volem conèixer de ben aprop les lluites al voltant de les tasques de cures”, afirmen des de l’Ateneu Candela.

L’acte és obert a tots els terrassencs i terrassenques que vulguin assistir-hi, fins a completar aforament. Informen que no caldrà presentar el passaport COVID a l’entrada ja que es tracta d’un acte cultural.

L’Ateneu Candela

L‘Ateneu Candela és un centre social de Terrassa, “un espai obert a la ciutat i a la seva gent, un punt de trobada d’iniciatives ciutadanes, d’activitat i de producció de cultura i de comunitat”, afirmen a la seva pàgina web. “Som un lloc a la ciutat per a la conquesta de nous drets socials. Un centre social de codi obert, node d’una àmplia xarxa de persones i centre socials. Defensem les nostres vides. Apostem per la defensa de les qüestions comunes”, afegeixen. El seu local es troba ubicat al carrer Montserrat, número 136.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa